Νίκη για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ, ήττα για τις νεάνιδες
Αθλητισμός

Νίκη για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ, ήττα για τις νεάνιδες

Νίκη σημείωσε η ομάδα Β των Κορασίδων του ΓΣΑΠ το τελευταίο αγωνιστικό διήμερο, ενώ οι νεάνιδες ηττήθηκαν από τον αντίπαλό τους.

Συγκεκριμένα:

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ 35-45

Δεκάλεπτα: 8-16, 6-4, 11-9, 10-16

Τη δεύτερή της ήττα γνώρισε η ομάδα των νεανίδων του ΓΣΑΠ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, από την ομάδα του Σπόρτιγκ, με το τελικό σκορ να μην αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του α΄ δεκαλέπτου με 8 πόντους. Στα επόμενα δεκάλεπτα οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ ανέκαμψαν, έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και παρ΄ όλη την αστοχία κοντά και μακριά από το καλάθι προηγήθηκαν με 2 πόντους 5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Δυστυχώς ο εκνευρισμός και το άγχος οδήγησαν τελικά στην ήττα.

Ατυχείς συγκυρίες ο μικροτραυματισμός της Ε. Γρύλλια που την κράτησε στον πάγκο για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και η αποβολή της με 5 φάουλ στο τέλος του παιχνιδιού. Παράλληλα, η διοίκηση του Συλλόγου κάνει λόγο για «προβληματική διαιτησία», ενώ δίνει τα συγχαρητήρια της στις παίκτριες και την προπονήτριά τους για την προσπάθεια.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016  με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Πετρούπολης (Κλειστό Πετρούπολης, 20:30).

ΓΣΑΠ  (Αργυρίου): Μαμαλίγκα 3 (1), Σφήκα 6, Αμίτση 4(1) ,Περβανά, Κανιαδάκη 7 (1), Κούκη 13, Γρύλλια 2, Ζανίκα,

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Δήμου): Σιδέρη 8, Ζυκάι 13 (2), Παρασκευοπούλου, Μακρή, Λέρη 7, Κριμιτζά 5, Δανδουλάκη 12 (2), Κουγιάνου, Γιαννακούλια, Κατσιμπίρη

Κορασίδες Ομάδα Β: ΓΣΑΠ – ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 55-30

Δεκάλεπτα: 13-08, 08-06, 23-07, 11-09

Κορασίδες Ομάδα Β ΓΣΑΠ - ΕΦΑΟΑ ΖωγράφουΔεύτερη νίκη για τις κορασίδες του ΓΣΑΠ στο τουρνουά, απέναντι στην ομάδα του Ζωγράφου. Αν και μόνο στο 3ο δεκάλεπτο η απόδοση ήταν σύμφωνη με τις δυνατότητες της ομάδας και τη διαφορά δυναμικότητας, εντούτοις, και στα άλλα τρία δεκάλεπτα η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήταν μπροστά στα επιμέρους σκορ.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στις 11:00 εκτός έδρας με την ΑΕΝ Κηφισιάς στο γήπεδο «Δημ. Βικέλας».

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χριστοπούλου, Λαχανά, Κυρκοπούλου, Θεοφάνη, Γάζου, Λούκα, Κωλέτση, Κακοσούρη, Λιλικάκη, Λαϊνά, Πλώτα, Χριστοδούλου.

ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Ζαμπακόλας-Αργύρη): Φκιντόνη, Ζίου, Τσαγκαριώλου, Τιβακέλη, Αλιφτήρα, Πατσιατζή, Καστάνια, Μανικάβα, Ξιαφάρη, Μπαλαγιάννη, Παρτάλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet