Νίκη για τις γυναίκες του ΓΣΑΠ, δεν τα κατάφεραν νεάνιδες και κορασίδες
Αθλητισμός

Νίκη για τις γυναίκες του ΓΣΑΠ, δεν τα κατάφεραν νεάνιδες και κορασίδες

Μόνο για την ομάδα γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής κύλησε νικηφόρα το τελευταίο αγωνιστικό τριήμερο, καθώς νεάνιδες και κορασίδες δεν κατάφεραν να επιβληθούν στις αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα:

Γυναίκες: ΓΣΑΠ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 58-56

Δεκάλεπτα: 11-09, 15-10, 11-23, 21-14

Η νίκη της ομάδας της Αγίας Παρασκευής με ένα καλάθι διαφορά έγινε σε πολύ αντίξοες συνθήκες. Οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ ξεπέρασαν το «σοκ» της βαριάς ήττας από την Ελευθερία Μοσχάτου, την απουσία της Πολιτοπούλου λόγω τραυματισμού, τον τραυματισμό της Γκάνια στο τέλος του α΄ δεκαλέπτου και την αναγκαστική αποχώρησή της από τον αγώνα -οπότε η ομάδα έμεινε χωρίς τα δύο πλέι- μέικερ- και την κακή απόδοση του γ΄ δεκαλέπτου που ενώ μπήκε στο β΄ ημίχρονο με 7 πόντους μπροστά, ο Άρης με ένα σερί 10-0 ανέτρεψε υπέρ του το σκορ και μπήκε προηγούμενος στο δ’ δεκάλεπτο με 5 πόντους. Στο δ’ δεκάλεπτο όμως τα κορίτσια μας έπαιξαν καλή άμυνα, περιόρισαν τον Άρη και πέρασαν μπροστά γύρω στο 35’, όπου το παιχνίδι είχε τα χαρακτηριστικά «Θρίλερ». Τελικά χάρη στην ευψυχία των αθλητριών πήραμε το ροζ φύλλο. Συγχαρητήρια σε αυτές και στους προπονητές μας. Την επόμενη Κυριακή 20/11 παίζουμε στην Τρίπολη με τον ΣΔΥ Τρίπολης.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μακρυνίκα 9, Γκάνια, Καμμένου 15(2), Κοντογιάννη 7, Κλείτσα 3(1), Ψωμά 3, Τριχά 6, Πετυχάκη 13, Κούκη 2, Καράμπελα, Αμίτση, Γρύλλια.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κάββουρας, Βαρβαρίγος): Ναβροζίζου 6, Μαρίνη 2, Λουκάτου 13(1), Ντάνου 12 (3), Χιώτη 12, Τσέρου 7(2), Τσουμάνη 4

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΑΜΥΝΤΑΣ 47-49

Δεκάλεπτα: 14-12, 13-18, 12-12, 8-7

Μέτρια εμφάνιση των νεανίδων του ΓΣΑΠ απέναντι στον ΑΜΥΝΤΑ. Παιχνίδι με άγχος και εκνευρισμό που το έκανε ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια. Η καλύτερη άμυνα της ομάδας της Αγίας Παρασκευής στο τελευταίο δεκάλεπτο, δυστυχώς δεν μπόρεσε να αξιοποιηθεί από τις επιθέσεις της. Τα πολλά λάθη άφησαν το παιχνίδι να κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα, οδηγώντας τελικά τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ στην ήττα με διαφορά δύο πόντων.

Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 εκτός έδρας με τον ΑΘΗΝΑΪΚΟ.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Σφήκα 2, Πλώτα 6(2), Αμίτση 6, Χριστοπούλου, Κανιαδάκη 7 (1), Χριστοδούλου, Κούκη 20, Ζανίκα, Γρύλλια 6.

ΑΜΥΝΤΑΣ (Πομόνης, Μπαρμπάνη): Καραδήμου, Μπάκα, Κακκαβά 3(1), Παπαθανασίου 5, Λάμπρου 6 (2), Πατσιώτη, Τομάνι, Χονδρουδάκη 15, Κοβάλσκα 15, Πάλι 5(1)

Κορασίδες Ομάδα Α: ΑΟΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – ΓΣΑΠ 55-41

Δεκάλεπτα: 18-10, 15-04, 09-16, 13-11

Στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο του παιχνιδιού η ομάδα της Αγίας Παρασκευής παρουσιάστηκε πολύ νευρική και με άγχος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην αντίπαλο και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος να πάρει διαφορά ακόμα και 20 πόντων. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα άλλαξε, καθώς τα κορίτσια του ΓΣΑΠ εμφάνισαν άλλο εαυτό και κατάφεραν στο 3ο δεκάλεπτο να πετύχουν περισσότερους πόντους από όσους πέτυχαν στα δύο πρώτα μαζί, περιορίζοντας ταυτόχρονα και την επίθεση της αντίπαλης ομάδας. Μείωσαν ακόμα και στους 9 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο και παρά του ότι δεν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι έδειξαν αρκετά στοιχεία από τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 21:15 εντός έδρας με την Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΟΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ (Τσομπανάκη): Μαλκογιάννη, Κερμεκέρη, Πολυμενάκου, Φακή, Καραδημήτρη, Σκορλέτου, Αρμένη, Σκαρέντζου, Καρζή, Πασάι, Καλαϊτζή.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλώτα, Χριστοπούλου, ΚυρκοπούλουΧ., Ζανίκα Κ., Πατσατζή, Κυρκοπούλου Ρ., Ξηραδάκη, Ζανίκα Χ., Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.

Κορασίδες Ομάδα Β: ΑΕΣ ΕΝ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΓΣΑΠ 36-29

Δεκάλεπτα: 10-10, 05-11, 08-07, 13-01

Παίζοντας αρκετά καλά τα κορίτσια του ΓΣΑΠ στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα έξι πόντων. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, επίσης, καλά και η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο τίποτα δεν πήγε καλά και με μόλις ένα πόντο στην επίθεση το παιχνίδι γύρισε και αναπόφευκτα ήρθε η ήττα.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 21:00, εκτός έδρας με την ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ.

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Γιανούλη): Κουφοπούλου, Γεωργιάδη, Χατζηθεοδώρου, Μαργέλου, Πλιατσικα, Τσαπραΐλη, Χρηστάκη, Σταυροπούλου, Βινιεράτου-Μανιουδάκη, Ταραντίλη, Τριανταφύλλου.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου-Αργυρίου): Χριστοπούλου, Λαχανά, Θεοφάνη, Φυρίγου, Λούκα, Χαΐνη, Κωλέτση, Κακοσούρη, Γάζου, Λιλικάκη, Λαϊνά, Γιαννακοπούλου.

Ομάδα Juniors
Ομάδα juniors του ΓΣΑΠ
Ομάδα juniors του ΓΣΑΠ

Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση έγινε στο γήπεδο του Αθηναϊκού, όπου ομάδα των junior του ΓΣΑΠ με την προπονήτριά τους Λάουρα αντιμετώπισαν την αντίστοιχη της ομάδας του Βύρωνα. Τα κορίτσια μας πήγαν πολύ καλά, το χάρηκαν και ζήτησαν να επαναληφθεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet