ΓΣΑΠ: Νίκη για Νεάνιδες – Junior, ήττα για τις Κορασίδες Β’
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: Νίκη για Νεάνιδες – Junior, ήττα για τις Κορασίδες Β’

Πλούσια αγωνιστική δράση για τα αγωνιστικά τμήματα του ΓΣΑΠ. Νικηφόρες παρουσίες για τις Νεάνιδες και το τμήμα Junior και ήττα για τις Κορασίδες Β’.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα, όπως τα ανακοινώνει ο σύλλογος των «Βορείων» έχει ως εξής:

Εξαιρετική εμφάνιση και σημαντική νίκη με σκορ 55-57 πέτυχαν οι Νεάνιδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, όπως μας πληροφορεί ο σύλλογος.

Τα κορίτσια των «Βορείων» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά τον αγώνα και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο έως και με  12 πόντους, ενώ κράτησαν σταθερά το προβάδισμα μέχρι και τα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου, οπότε το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι! Με την αντίπαλη ομάδα να προηγείται με 1 πόντο στα τελευταία δευτερόλεπτα, τα κορίτσια του ΓΣΑΠ έδειξαν τέλεια συνεργασία και ψυχραιμία και κέρδισαν με τρίποντο της Αμίτση στην εκπνοή του αγώνα!

«Ποδαρικό» στον αγώνα έκανε η παίχτρια Πόλυ Χονδρογιάννη, η οποία βρίσκεται πλέον και επίσημα στη δύναμη της ομάδας.

Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 28/11, εκτός έδρας, με τον Κρόνο Γέρακα.

Δεκάλεπτα: 11-20, 17-11, 11-13, 16-13

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρυσοβιτσιάνος):  Δαμουλάκη 21 (1), Δορδοκίδη 7(1), Μπαλαμπάνη, Τσέντζου 2, Μονογυιού 9 (1), Γιαχνή, Κολλιαδήμα 5(1), Πεντίκη 11 (3), Λιγνού, Φωτεινάκη.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χριστοπούλου, Σφήκα, Πλώτα 3 (1), Αμίτση 13 (3), Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 8 (1), Χονδρογιάννη, Κούκη 29 (1), Γρύλλια 4, Ζανίκα.

Ένα ακόμα παιχνίδι που χάθηκε από την απουσία των κοριτσιών, κατά κύριο λόγο στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αυτό ανάμεσα στις Κορασίδες Β’ του ΓΣΑΠ και του ΚΑΟ Μελισσίων. Οι 23 πόντοι διαφοράς του ημιχρόνου παρέμειναν μέχρι τέλους (τελικό σκορ 44-20), «ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε προσπάθεια και, αν μη τι άλλο, τα επιμέρους σκορ δείχνουν ότι τα κορίτσια μας αδικούν τους εαυτούς τους», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 26/11, στις 18:30, εκτός έδρας, με τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Δεκάλεπτα : 13-01,16-05,06-03,09-11

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Κουτρουμπής): Παπαμανωλοπούλου, Γεροντάκη, Ζαβού, Αντωνακάκη, Κρετσίκη, Γεωργακλή, Σταμούλη, Κωνσταντινίδου, Μμπελατέρ, Γεωργουσοπούλου, Κάτσικα-Τσαγκαράκη, Γκάνου.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Λαχανά,ΧριστοπούλουΒ.,ΧριστοπούλουΚ.,Θεοφάνη,Ζανίκα,Λούκα,Χαΐνη,Κακοσούρη,Λιλικάκη,Λαϊνά,Κυρκοπούλου,Γιαννακοπούλου.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή 20/11 έγινε ένας συναρπαστικός φιλικός αγώνας της ομάδας των Junior του ΓΣΑΠ με τον Αγ. Νικόλαο Παλλήνης, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Παλλήνη. Οι μικρές αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους και, μαζί με την προπονήτριά τους Λάουρα, καταχειροκροτήθηκαν από όλους για την αγωνιστικότητά τους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Για την ιστορία το ματς έληξε υπέρ του ΓΣΑΠ με σκορ 34-28.

Ο αγώνας των Κορασίδων Α’ με το Μαρκόπουλο αναβλήθηκε λόγω μη προσέλευσης του διαιτητή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet