120 αθλούμενοι πήραν μέρος στην 11η Ημερίδα Στίβου για ΑμεΑ στην Αγ. Παρασκευή
Αθλητισμός

120 αθλούμενοι πήραν μέρος στην 11η Ημερίδα Στίβου για ΑμεΑ στην Αγ. Παρασκευή

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία, η 11η Ημερίδα Στίβου για ΑμεΑ, που διοργάνωσε το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένειος Ντελακρουά». Στην ημερίδα συμμετείχαν 11 κέντρα ΑμεΑ από πολλές περιοχές της Αττικής και στα αγωνίσματα (30m Βάδην, 30m Ταχύτητας, 30m Σκυταλοδρομίας, Άλμα Άνευ Φοράς, Άλμα με Φορά, Ρίψεις με μπαλάκι «softball» ) πήραν μέρος 120 αθλούμενοι και αθλούμενες όλων των ηλικιών.

Την έναρξη της ημερίδας πραγματοποίησε η διευθύντρια της Ελληνογαλλικής Σχολής, Br. Renn, η οποία, στον χαιρετισμό της (με ταυτόχρονη μετάφραση), καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ στη συνέχεια ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, σε ομιλία που πραγματοποίησε, ευχαρίστησε την κα Renn για τη φιλοξενία των αγώνων και όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση και  ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν επαίνους, μετάλλια και αναμνηστικές πλακέτες ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) Τ. Σερκεδάκης, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ «Το χελιδόνι», Β. Χριστοδούλου, η νυν και η τέως πρόεδροι της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής, Ε. Καλοφώνου και Λ. Χατζηνικολάου, ο διευθυντής του Γυμνασίου της  Ελληνογαλλικής Σχολής, Κ. Μπουμπούκης, εκπρόσωποι φορέων, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet