2ος Δρόμος Ζωής «Αναδεικνύοντας τον Υμηττό» (30/3)
Αθλητισμός

2ος Δρόμος Ζωής «Αναδεικνύοντας τον Υμηττό» (30/3)

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προχωρά στη διοργάνωση του 2ου Δρόμου Ζωής «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2014», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014.

Ο  δεύτερος αγώνας αποτελεί συνέχεια της περυσινής επιτυχημένης διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2013». Ο αγώνας δρόμου, ο οποίος θα τελεί υπό την αιγίδα του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, θα διοργανωθεί με τη συνδρομή της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών με την επωνυμία «O.R.A.M.A.» και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και τον Πολιτιστικό – Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στόχος, σύμφωνα με την ανακοίνωση πoυ αναρτήθηκε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου, είναι να αναδειχθεί τόσο η περιοχή της Αγίας Παρασκευής όσο και η οικολογική και αθλητική αξία ενός μεγάλου πνεύμονα του Δήμου, του Υμηττού. Να δοθεί κίνητρο στους πολίτες ώστε να συμμετάσχουν σε μία εκδήλωση με αγωνιστικά χαρακτηριστικά, σε έναν θεσμό που προάγει το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα και συμβάλλει στην εξύψωση του ηθικού και στην ενίσχυση της ομαδικότητας των πολιτών.

Η διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση, έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Όποιος συμμετέχων ή θεατής επιθυμεί  μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου, για τη στήριξη πολιτών του Δήμου που έχουν ανάγκη ενόψει των εορτών του Πάσχα. Τα προϊόντα μπορούν να παραδίδονται στη Γραμματεία είτε με την παραλαβή του φακέλου στους συμμετέχοντες, είτε κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στους ειδικούς συλλέκτες τροφίμων που θα έχουν τοποθετηθεί από τον Δήμο στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Για τη συμμετοχή στον αγώνα δεν απαιτείται χρηματικό αντίτιμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet