Νίκη για τη Santa με 3-0 επί του ΠΑΟ Ρουφ
Αθλητισμός

Νίκη για τη Santa με 3-0 επί του ΠΑΟ Ρουφ

Η Santa “έβαλε φρένο” στο σερί των νικών του ΠΑΟ Ρουφ τον οποίο νίκησε εντός έδρας με 3-0.

Το παιχνίδι κινήθηκε σε γρήγορους ρυθμούς, με το πρώτο γκολ για την Αγία Παρασκευή να έρχεται στο 50΄ με τον Μυλωνά. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν στα ίσα το ματς με τους Φωτόπουλο και Τριανταφυλλίδη να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες, με τον “νόμο της μπάλας” να τους τιμωρεί στο 83΄, οπότε ο Κάππος με κεφαλιά, ύστερα από φάουλ του Καφετζή, έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας. Το τελικό 3-0 πραγματοποιήθηκε στο 88΄ μετά από την κούρσα και το δυνατό σουτ του Μπότη μέσα από την περιοχή.

Ωστόσο, το ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα αμαυρώθηκε από την ανταλλαγή αντικειμένων μεταξύ των φιλάθλων, που είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης μετά το 2-0, στο 84′.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Τζελεπής Δ., Μπάγιας Ι.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Βασιλάκης, Τζίτζης, Τριανταφύλλου, Σταματέας, Βελέντζας, Τσώνης, Μυλωνάς (75′ λ.τρ. Τσοπανάκος), Κάππος, Κράσι (46′ λ.τρ. Καφετζής), Νταουτάι, Σεΐτι (68′ Μπότης).

Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Κουνάδης, Καραμπάς, Μεμάς, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός (80′ Γκιόλας), Μπεκατώρος (52′ Τριανταφύλλης), Χατζημιχάλης, Φιλιππίδης, Λαμπρινάκος, Φωτόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet