Βαριά ήττα για τη Santa από τον Χαραυγιακό με 3-0
Αθλητισμός

Βαριά ήττα για τη Santa από τον Χαραυγιακό με 3-0

“Ξεσπώντας” στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χαραυγιακός πήρε το μεγάλο “διπλό” με σκορ 3-0 από την Αγία Παρασκευή, η οποία ωστόσο μπορούσε στο πρώτο μέρος να έχει κάνει κάτι καλύτερο.

Συγκεκριμένα, η Santa σχεδόν με την έναρξη είδε τον Νταουτάι να μην μπορεί να εκμεταλλευθεί το γύρισμα του Φύτρα κι έτσι να χάνει μοναδική ευκαιρία για σκοράρισμα. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 15΄, ο ίδιος παίκτης έπιασε μια καλή κεφαλιά την οποία ωστόσο εξουδετέρωσε ο Αδαμόπουλος. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα την εστία του Γιαννόπουλου.

Με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο μπήκε ο Χαραυγιακός στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πραγματικά άλωσε το γήπεδο. Στο 55΄ ο Ζήσης, έχοντας πάρει την παράλληλη πάσα από τον Κωνσταντίνου, με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα της Santa κι έγραψε το 1-0. Στο 70΄ ήταν η σειρά του Τουγουντζόγλου, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Καρβούνη για να κάνει το 2-0. Κάπου εκεί η Αγία Παρασκευή τα… παράτησε κι έτσι στο 78΄ ο Μπίτιλης έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι του Γιαννόπουλου και στην επαναφορά, επίσης με κεφαλιά, ο επερχόμενος Θέμης Γουσούλης έκανε το τελικό 3-0.

Η συγκεκριμένη ήττα έστειλε την Αγία Παρασκευή στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ ΕΠΣΑ (1ος όμιλος), με 26 βαθμούς.

Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Λυμπερόπουλος Δ., Νικολαδός Σ.

Αγία Παρασκευή (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής, Καραπιπέρης, Σταματέας (46΄ λ. τρ. Βελέντζας), Τσώνης, Μυλωνάς, (56΄ Καρβούνης), Τσοπανάκης, Νταουτάι, Φύτρος (66΄ λ. τρ. Ξηντάρας), Καφετζής

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ντακόφ, Κατσαμπάνης, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Τουγουντζόγλου, Μητροφάνης, Ζέλο, Ζήσης (65΄ Γουσούλης Θ.), Κωνσταντίνου (80΄ Νικολάου), Κουντουριώτης (46΄ Μπίτιλης)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet