Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες για τις ομάδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες για τις ομάδες του ΓΣΑΠ

Τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν οι ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου 2016.

Συγκεκριμένα:

Γυναίκες: ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣΑΠ 56-63

Νίκη – άθλος για τη γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 στα Μελίσσια. Πέρα από την κρισιμότητα του αγώνα, ήρθε, μόλις στο πρώτο δευτερόλεπτο, ο τραυματισμός της Γιουκάκη (διάστρεμμα) που την κράτησε όλον τον αγώνα στον πάγκο. Μέχρι η ομάδα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της και να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες βρέθηκε να χάνει στο 4΄ με 7-0 και έκλεισε το α΄ δεκάλεπτο με 6 πόντους πίσω στο σκορ. Όμως, με ηγέτιδα στο σκοράρισμα την Καζαντζίδου και με τεράστια συνεισφορά από όλες τις υπόλοιπες παίκτριες, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ισορρόπησε το παιχνίδι, ανέτρεψε τη διαφορά και βρέθηκε στο τέλος του ημιχρόνου 3 πόντους μπροστά.

Τα κορίτσια του ΓΣΑΠ μπήκαν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, στο β΄ ημίχρονο με φοβερό πάθος στην άμυνα, μεγάλη ωριμότητα στην επίθεση, με συμμετοχή όλων στο σκορ και διεύρυναν τη διαφορά. Στο δ΄ δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε, με τα Μελίσσια να κάνουν την ύστατη προσπάθεια ανατροπής, όμως οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και ελάχιστα λάθη, κράτησαν τη διαφορά, με εύστοχα σουτ και σχεδόν απόλυτη ευστοχία στις βολές.

Η διοίκηση του Συλλόγου με ανακοίνωσή της δίνει συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες –δεν υπήρξε καμία που να υστέρησε–, αναφέρει χαρακτηριστικά και στους προπονητές της ομάδας. Η νίκη αυτή είναι σπουδαία από πλευράς βαθμολογικής, αλλά και από πλευράς ψυχολογίας, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Την επόμενη Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016, η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ έχει ρεπό.

Δεκάλεπτα: 17-11, 12-21, 03-10, 24-21.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Κουκής, Κουτρουμπής): Καραβέλη 6, Μαρίνου 4, Αστραντίνη 10 (2), Ντακόλια, Δούρου 2, Κοιλιαρίδη 9 (1), Πολίτη 8, Ζακυνθινού 3, Χριστακοπούλου 5 (1), Καπερώνη 6, Σαπαλίδου, Κοτσιάφτη 3.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος):  Καζαντζίδου 24 (2), Κοντογιάννη 9, Χαρίτου 3 (1),  Τσιαδή 6, Βελούδου 4, Κούκη 4, Λωσταράκου 4, Καράμπελα, Πεσκατζίου, Γιουκάκη, Κανιαδάκη, Μερισιώτη 9(1).

Κορασίδες: Γ.Σ. ΩΡΩΠΟΥ – ΓΣΑΠ 24-30

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχαν το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 οι κορασίδες του ΓΣΑΠ στον Ωρωπό. Συνεργασία, πείσμα και αγωνιστικότητα επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ατόνησαν αρκετά, όμως στο αμυντικό κομμάτι δεν έχασαν την επαφή, με αποτέλεσμα εύκολα να οδηγηθούν στη νίκη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στις 19:30, εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Μελά Αγίου Ελευθερίου.

Δεκάλεπτα: 06-08, 03-13, 10-09, 05-00.

Γ.Σ. ΩΡΩΠΟΥ (Αγγελάκης): Σούλα, Ευμορφοπαίδη, Κιούση, Ράπτη, Πετράκη Αχμετ, Μπούφι, Μίχα, Αχμετ, Μιχαλάκη, Μπούφι, Παύλου.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου); Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Λάιου, Πατσατζή, Δούκα ,Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

Μίνι: Α.Σ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ – ΓΣΑΠ 27-44

Με νίκη ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2016 τα κορίτσια των μίνι του ΓΣΑΠ και προκρίθηκαν στη Β΄ φάση της διοργάνωσης.

Στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του τουρνουά, οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν εύκολα στην νίκη, κατακτώντας και τυπικά τη δεύτερη θέση του ομίλου με σκορ 8 νίκες – 2 ήττες.

Η διοίκηση του Συλλόγου με ανακοίνωσή της δίνει πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια και στα κορίτσια για αυτή τους την επιτυχία, που κάνει όλο τον Σύλλογο πολύ υπερήφανο.

Η προσοχή της ομάδας στρέφεται τώρα στη Β΄ φάση, τον πρώτο αγώνα της οποίας δίνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στο γήπεδο του Κοντόπευκου με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης.

Δεκάλεπτα: 7-10, 4-10, 9-12, 7-12.

Α.Σ. ΠΑΙΑΝΙΑΣ (Δάβαρης): Κουρκουνάκη, Κωλέτση, Μπάτσιου, Μπακογιάννη, Παρμάκη, Ντούνη, Μήτλα, Ιωσηφίδου, Ματεγάκη, Τσεμενιά.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Τουρλίδα, Γιαννακού, Καρακατσάνη, Κακοσούρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet