Νίκη για νεάνιδες & μίνι του ΓΣΑΠ, δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες
Αθλητισμός

Νίκη για νεάνιδες & μίνι του ΓΣΑΠ, δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες

Νίκη για νεάνιδες & μίνι του ΓΣΑΠ, αλλά δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου 23 και 24 Ιανουαρίου 2016.

Συγκεκριμένα:

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: 62-39

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα των νεάνιδων του ΓΣΑΠ σημείωσε την 8η νίκη της στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Με όπλο την ομαδική άμυνα και την καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις αντιπάλους τους του Γ.Σ. Ηλιούπολης να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η διοίκηση του Συλλόγου με ανακοίνωσή της δίνει συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθειά τους. Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, με αντίπαλο την ομάδα του Κορωπίου (1ο Γυμνάσιο Κορωπίου, 20:00).

Δεκάλεπτα: 14-8, 18-12, 16-15, 14-4

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλίγκα 2, Λούκα, Δασκαλάκη 2, Σταθέλου, Κούκη Ελ. 2, Περβανά 1, Κανιαδάκη11, Χριστοπούλου 8, Λαχανά 4, Κούκη Ειρ. 28, Τραυλού, Καράμπελα 4.

Ηλιούπολη   (Φέξης,   Στανέλος):    Βλαχούλη,   Αντωνοπούλου 3,   Κιαχίδη,   Μπιτζανάκη  Ε.   7(1), Μπιτζανάκη Α. 22, Καραβου, Πολυκράτη, Καστελλάνου 7.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΜΕΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 40-53

Τα κορίτσια του ΓΣΑΠ ξεκίνησαν πολύ δυναμικά αφήνοντας πίσω έναν πόντο στο πρώτο δεκάλεπτο την αντίπαλη ομάδα. Πόντο, πόντο συνέχισαν και στο δεύτερο δεκάλεπτο φτάνοντας να τελειώσει το ημίχρονο με διαφορά υπέρ του Αγίου Ελευθερίου στο ένα καλάθι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι κορασίδες της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν με νευρικότητα, λάθη και βιαστικές κινήσεις, οι οποίες μας οδήγησαν στην ήττα. Παρ΄ όλα αυτά όμως, η εικόνα της ομάδας ήταν σαφώς βελτιωμένη από τις προηγούμενες εμφανίσεις και αντιμετώπισε τον αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η διοίκηση του Συλλόγου δίνει τα συγχαρητήριά της στα κορίτσια και στον προπονητή τους. Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στις 13:30, στο γήπεδο της Καισαριανής («Γ. Μελισσηνός») με αντίπαλη ομάδα την Α.Ο. ΝΗΑΡ ΗΣΤ.

Δεκάλεπτα: 13-12, 07-10, 10-18, 10-13.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Δούκα, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

ΜΕΛΑΣ (Σκαμπά): Καπέλη, Ψαρρά, Κοτρώτσιου, Δακλάδα, Μπαρμπαγιάννη, Τέκου, Καπένη, Φραγκούλη, Ξένου, Μανιατάκη, Τσιντζέλ.

Μίνι: ΓΣΑΠ – Α.Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 49-35
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μίνι του ΓΣΑΠ
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μίνι του ΓΣΑΠ

Με νίκη ξεκίνησαν στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης τα κορίτσια των μίνι του ΓΣΑΠ. Από την αρχή του αγώνα πήραν το προβάδισμα στο σκορ, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Άρη Πετρούπολης. Από τον αγώνα απουσίαζε λόγω τραυματισμού η αθλήτρια του ΓΣΑΠ Ζωή Καρακατσάνη, στην οποία με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης, η διοίκηση δίνει συγχαρητήρια στην προπονήτρια και στις αθλήτριες της ομάδας Μίνι για την προσπάθειά τους, που γεμίζει τον Σύλλογο αισιοδοξία για τη συνέχεια του τουρνουά.

Μετά το τέλος του αγώνα το τμήμα των μίνι έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία των γονέων και του προέδρου του ΓΣΑΠ Γιώργου Καράμπελα. Η τυχερή της κοπής ήταν η αθλήτρια Λαμπρινή Μπαόφτση, στην οποία ο Σύλλογος εύχεται μπασκετικές και προσωπικές επιτυχίες.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στις 10:45 π.μ. με την ομάδα του ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ στο κλειστό γήπεδο Χολαργού.

Δεκάλεπτα: 11-5, 14-10, 18-6, 6-14

ΓΣΑΠ (Γουκάκη): Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Κωλέτση, Γιαννακού, Κακοσούρη, Μαΐστρου.

Α.Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπολιανίτη-Γκουρμά): Κοσκορέλου, Τσικληρά, Παναγιωτοπούλου, Σισμανίδου, Ρεμούνδου, Σταΐκοπούλου, Σκιαδαρέση Α., Ζούμα Μ., Ζούμα Ν., Σκιαδαρέση Ι., ΜαγγέλΤσέρου, Κουτσούκη.

Η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ την προηγούμενη Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 είχε ρεπό. Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στις 13:30, θα αντιμετωπίσει στο Κοντόπευκο την ομάδα του ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet