Στο γήπεδο του Κοντόπευκου ο δήμαρχος & ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Στο γήπεδο του Κοντόπευκου ο δήμαρχος & ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

Τον αγώνα των γυναικών του ΓΣΑΠ με την Καλαμάτα παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ο υπεύθυνος συντήρησης των γυμναστηρίων Τέλης Σερκεδάκης, μαζί με τον πρόεδρο του ΓΣΑΠ Γιώργο Καράμπελα, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Με την ευκαιρία αυτή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «ο δήμαρχος διαπίστωσε, ιδίοις όμμασι, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο από την αντικατάσταση των παλαιών υαλοπινάκων των παραθύρων με νέους, ενεργειακούς μεν, αλλά άνευ ουδεμιάς αντιηλιακής προστασίας, όπως απαιτούν οι προδιαγραφές για τα κλειστά γυμναστήρια. Το αποτέλεσμα είναι να «στραβώνονται» αθλητές, διαιτητές και φίλαθλοι, δημιουργώντας δυσμενείς συνθήκες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και των προπονήσεων».

Ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ υπενθύμισε στον δήμαρχο τα επανειλημμένα προφορικά, αλλά και γραπτά διαβήματα που έχει κάνει ο Σύλλογος (έγγραφα 517/16.11.15 και 521/01.12.15), με τελευταία ενέργεια την πρόταση για τοποθέτηση κουρτινών και την παράδοση της σχετικής οικονομικής προσφοράς από κατάστημα της πόλης στον κ. Σερκεδάκη. Ο δήμαρχος υποσχέθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, ότι θα επιλυθεί. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ ενημέρωσε τους ως άνω για τις ελλείψεις του εξοπλισμού του ιατρείου καθώς και την πρότασή του για την κατασκευή WC ΑμεΑ στον χώρο του γυμναστηρίου, ενόψει της ανανέωσης της άδειας λειτουργίας του, η οποία λήγει στις 8 Φεβρουαρίου 2016. Ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και ο κ. Σερκεδάκης υποσχέθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι θα μεριμνήσουν άμεσα.

Στο αγωνιστικό μέρος για τις ομάδες του ΓΣΑΠ:

Γυναίκες: ΓΣΑΠ – ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 80 – 34

Σταθερά στην 6η θέση της βαθμολογίας της Α2 βρίσκεται η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας. Αδύναμη αποδείχθηκε η αντίπαλη ομάδα, κατέβηκε μόνο με επτά αθλήτριες στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίες, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, ηττήθηκαν με ευρύ σκορ. Για την ομάδα του ΓΣΑΠ το κέρδος είναι ότι όλες οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής είναι σε καλή κατάσταση προετοιμαζόμενες για τον επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την πρωτοπόρο Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Επίσης δόθηκε ικανός χρόνος στις αθλήτριες των υποδομών του ΓΣΑΠ, Κούκη, Κανιαδάκη και Καράμπελα, με την τελευταία να σημειώνει το πρώτο της καλάθι με ωραία προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές.

Δεκάλεπτα: 26-07, 22-13, 19-07, 13-05.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Καζαντζίδου 15(1), Κοντογιάννη 3, Χαρίτου 12 (4), Τσιαδή 15, Κανιαδάκη, Βελούδου 11 (1), Λωσταράκου, Κούκη 5, Καράμπελα 2, Γιουκάκη 6(2), Μερισιώτη 11.

ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπαγκετέα): Τσενεκίδη, Σαμιώτη, Θάνου 5, Μπαγκετέα 13, Φωτεινάκη 10, Αντωνογιαννάκη 4, Τσιάμα 2.

Νεάνιδες: Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΓΣΑΠ 35 – 48

Με την 9η νίκη της συνέχισε η ομάδα των νεανίδων του ΓΣΑΠ την πορεία της στο πρωτάθλημα. Αν και η ομάδα της Αγίας Παρασκευής προηγήθηκε σε όλον τον αγώνα, στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι εξελίχτηκε σε ντέρμπι όταν το Κορωπί με ένα σερί 7-0  έφτασε το σκορ 31-31. Η αποφασιστικότητα όμως των παικτριών του ΓΣΑΠ και η αυτοσυγκέντρωση που έδειξαν το τελευταίο πεντάλεπτο τους έδωσε τελικά την νίκη. Η διοίκηση του Συλλόγου εμε ανακοίνωσή της δίνει τα συγχαρητήριά της στις αθλήτριες και στην προπονήτριά τους.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Ζωγράφου (20:20).

Δεκάλεπτα: 7-12, 9-8, 8-11, 11-17.

Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Παπαμιχάλης, Βλαχάκης): Μπεμπάνα, Καρατζά, Σκουρλη, Μπριτσέλα 6, Βλαχάκη Α. 1, Ξενοπούλου 14, Βλαχάκη Μ. 4, Κυράνου 10.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλίγκα 2, Λούκα 2, Σταθέλου, Περβανά, Κανιαδάκη 13, Χριστοπούλου 2,  Κούκη Ελ., Κούκη Ειρ. 19, Τραυλού 4, Καράμπελα 6.

Κορασίδες: Α.Ο. ΝΗΑΡ ΗΣΤ – ΓΣΑΠ 38 – 58

Ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι χάρισαν στους φίλους του μπάσκετ οι κορασίδες του ΓΣΑΠ το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 με αντίπαλη ομάδα τη ΝΗΑΡ ΗΣΤ. Φοβερή συνεργασία, πείσμα και αγωνιστικότητα επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φέρνοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Η νίκη αυτή ήταν ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της πορείας των κορασίδων του ΓΣΑΠ στη Β κατηγορία.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, στις 19:30, στο γήπεδο του Κοντόπευκου με αντίπαλη ομάδα την Πεύκη.

Δεκάλεπτα: 09-11, 08-19, 09-13, 12-15.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Πιλικιαν): Παπάζογλου, Μπάκα, Λυκοπούλου, Γερόντη, Αμαραντίδου, Ταρά, Παναγιωτοπούλου, Τσακάλη, Μαντζαφίνη.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Δούκα, Ξηραδάκη, Κούκη, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

Μίνι: ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΣΑΠ 45 – 30

Την ήττα γνώρισε στη δεύτερη αγωνιστική της Β φάσης του τουρνουά των μίνι, η ομάδα του ΓΣΑΠ. Τα κορίτσια αν και ξεκίνησαν πολύ καλά, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ, στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή τους, κάνοντας ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο, κυρίως στην άμυνα, όπου και κρίθηκε ο αγώνας.

Η διοίκηση του Συλλόγου δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα των μίνι για την προσπάθειά της και ευελπιστεί σε επιστροφή στις νίκες την επόμενη αγωνιστική, που θα γίνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 (μεσολαβεί το ρεπό της ομάδας) με τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΔΑΦΝΗΣ στις 11:00 π.μ. στο 39ο Κ. Νεότητας.

Δεκάλεπτα: 2-8, 8-9, 21-10, 14-3.

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Αθανασίου): Παπαγεωργίου, Δασκαλοπούλου, Ζέρβα, Χριστοφίδη, Ιντζόγλου, Καραμιχαλάκη, Σαΐτα, Κυριακού, Φοβάκη, Παπουτσή.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Ζανίκα, Κωλέτση, Φυρίγου, Τουρλίδα, Γιαννακού, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Καρακατσάνη, Κακοσούρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet