Στην Α΄ κατηγορία οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Στην Α΄ κατηγορία οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ

Στην Α΄ Κατηγορία Νεανίδων της ΕΣΚΑ θα αγωνίζονται από την επόμενη χρονιά οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ, καθώς εξασφάλισαν την άνοδό τους.

Αναλυτικά οι αγώνες των ομάδων του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής:

Γυναίκες: ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΓΣΑΠ: 67-63

Ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου ομάδας της Δάφνης έχασε η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ. Στο α΄ δεκάλεπτο η ομάδα του ΓΣΑΠ είχε μεγάλα αμυντικά κενά, όμως στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι παίζοντας πολύ καλή άμυνα και ξεδιπλώνοντας τις επιθετικές της αρετές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το δ΄ δεκάλεπτο προηγούμενη με βραχεία κεφαλή (52-53). Δυστυχώς, στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο κάποια λάθη και η αφλογιστία των γυναικών του ΓΣΑΠ στα σουτ τριών πόντων τις οδήγησε στην ήττα. Όμως, η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας απέδειξε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο της κατηγορίας, αρκεί να το πιστέψει. Βαθμολογικά τέσσερις ομάδες (Φάρος, Ίκαρος, Μελίσσια και Π. Φάληρο) ισοβαθμούν στους 21 βαθμούς και οι γυναίκες του ΓΣΑΠ ακολουθούνμε 20, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Συλλόγου δίνει συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους προπονητές τους για την εμφάνιση της ομάδας.

Η διοίκηση του Συλλόγου σημειώνει ότι μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Σπόρτιγκ και στον αγώνα με τη Δάφνη η ομάδα αντιμετώπισε «εχθρική διαιτησία, η οποία με τις αποφάσεις της δεν δείχνει σεβασμό στις προσπάθειες και την ιστορία του Συλλόγου».

Την επόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, στις 13:30, οι γυναίκες του ΓΣΑΠ αντιμετωπίζουν στο Κοντόπευκο την ομάδα του Π. Φαλήρου, σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για την παραπέρα πορεία της ομάδας. Ο αγώνας αυτός θα μεταδοθεί ζωντανά από το sportshero.gr και ο Σύλλογος καλεί τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο.

Δεκάλεπτα: 29-17, 15-23, 08-13, 15-10.

ΔΑΦΝΗ Αγ. Δημητρίου (Μπουμπούς) : Γιαννέλη, Αλεξανδρή 25(3), Μανώλη 3, Παπακωνσταντίνου, Γιαμπάνη 10, Ζουρτσάνου, Μαγαλιού 13 (1), Τετενέ 1, Τσουκαλά 15.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Γκάνια, Κοντογιάννη 2, Χαρίτου 6(2), Καζαντζίδου 21 (2), Κανιαδάκη, Βελούδου 2, Λωσταράκου 4, Τσιαδή 8, Καράμπελα, Γιουκάκη 13, Κούκη 2, Μερισιώτη 5.

Νεάνιδες: Α.Ο. ΖΩΓΡΑΦΟΥ – Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 35-60

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα των νεανίδων του ΓΣΑΠ σημείωσε την 10η νίκη της στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑ, κερδίζοντας την ομάδα του Ζωγράφου με ευρύ σκορ. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, η ομάδα  εξασφάλισε την άνοδό της στην Α΄ Κατηγορία Νεανίδων για την επόμενη χρονιά. Η διοίκηση του Συλλόγου δίνει τα συγχαρητήριά της σε όλα τα κορίτσια για τη μεγάλη τους προσπάθεια και την πολύ καλή τους απόδοση, καθώς και στην προπονήτριά τους.

Επόμενος (και τελευταίος για φέτος) αγώνας τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του πρωτοπόρου Αμύντα (Κοντόπευκο, 21:45).

Δεκάλεπτα: 6-14, 9-19, 14-15, 6-12.

Ζωγράφου (Μανουσάκης, Βερροιόπουλος):  Βόκτσι 1, Μούτσκου 1, Ξένου, Μάνου 4, Πουτέρε 4, Μάλλιου 6(2), Ψαρρού, Οικονόμου 6, Καραμπεσίνη 6(1), Κοντάι 4.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλίγκα 2, Λούκα, Δασκαλάκη, Σταθέλου 2, Περβανά 6(2), Κανιαδάκη 9(1), Χριστοπούλου 6,  Λαχανά 1, Κούκη Ελ. 2, Κούκη Ειρ. 22, Τραυλού 4, Καράμπελα 6.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ: 51-47

Έναν καταπληκτικό αγώνα έδωσαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 με αντίπαλη ομάδα την Πεύκη.  Πόντο – πόντο κύλισε το πρώτο δεκάλεπτο βρίσκοντας την ομάδα του ΓΣΑΠ μπροστά με μισό καλάθι. Οι κορασίδες της Αγίας Παρασκευής ατόνισαν λίγο στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως στο β΄ ημίχρονο επανήλθαν στους κανονικούς ρυθμούς τους. Η φοβερή συμπαράσταση από τις αθλήτριες που απείχαν λόγω τραυματισμού και ιώσεων, αλλά και από το πολυπληθές φίλαθλο κοινό, τόνωσε το ηθικό τους, βελτίωσαν αρκετά την άμυνά τους και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τέσσερις πόντους 2΄ πριν το σφύριγμα της λήξης, κέρδισαν το παιχνίδι, αλλά και την παραμονή (μαθηματικά) της ομάδας στη Β΄ κατηγορία της ΕΣΚΑ τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Η διοίκηση του Συλλόγου με ανακοίνωσή της συγχαίρει τα κορίτσια και τον προπονητή τους για την επιτυχία τους.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, στις 11:30, στο γήπεδο Γουδί Δ.Ζ. με αντίπαλη ομάδα τον Α.Ο. ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

Δεκάλεπτα: 09-08, 14-19, 15-08, 13-12.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πατσατζή, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Χριστοπούλου Μ., Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου.

Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ (Ανδριανόπουλος): Βουλκίδη, Μικροπούλου, Σίμου, Κυριακοπούλου, Σκρέμπου, Σπίνουλα, Κυριακοπούλου, Σπανού, Λάζου, Σίμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet