Μόνο οι γυναίκες του ΓΣΑΠ πήραν το ροζ φύλλο αγώνα
Αθλητισμός

Μόνο οι γυναίκες του ΓΣΑΠ πήραν το ροζ φύλλο αγώνα

Από τις ομάδες του ΓΣΑΠ μόνο οι γυναίκες πήραν το ροζ φύλλο αγώνα το αγωνιστικό διήμερο 20 και 21 Φεβρουαρίου 2016.

Συγκεκριμένα:

Γυναίκες: ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ – ΓΣΑΠ 48-55

Σαν υπνωτισμένη εμφανίστηκε η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ στο α΄ ημίχρονο του αγώνα με τον Έσπερο ΑΟΠΑ, στον οποίο τερμάτισε πίσω από τη μαχητική ομάδα του Έσπερου με σκορ 32-25. Οι φωνές στα αποδυτήρια στην διάρκεια της ανάπαυλας φαίνεται ότι «ξύπνησαν» την ομάδα του ΓΣΑΠ και έτσι στο γ΄ δεκάλεπτο πέρασε μπροστά με μικρή διαφορά 6 πόντων, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος.

Η διοίκηση του Συλλόγου δεν εμφανίζεται, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, ικανοποιημένη από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ούτε πιστεύει ότι επειδή η ομάδα έχει πετύχει την παραμονή της στην Α2 πρέπει να «πάει διακοπές», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και εμείς, η διοίκηση και οι φίλαθλοί μας, αλλά κυρίως οι αθλήτριες των υποδομών μας, θέλουμε να δούμε καλό μπάσκετ και πάθος για τη νίκη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Θέλουμε την ομάδα μας υπόδειγμα αθλητικής συμπεριφοράς και δυστυχώς αυτό δεν το δείχνει πάντα, με συνέπεια και συνέχεια. Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 28/02 με τα Χανιά, περιμένουμε να δούμε την καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεκάλεπτα: 19-12, 13-13, 10-23, 06-07.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Μπαζίνας): Αντωνίου 3, Φλογερά 4, Μαρίνη 15, Μαρουντά 11(1), Ψυρρή 5(1), Ντάρλα, Ανέστη, Λαγοπάτη 6, Λανταβού 4.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Γκάνια, Κοντογιάννη 11, Χαρίτου 12(3), Τσιαδή 1, Βελούδου 4, Λωσταράκου 6, Καράμπελα, Γιουκάκη 15 (4), Κούκη, Μερισιώτη 6.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΚΟΡΩΠΙ 23-48

Καλό ξεκίνημα έκαναν στο πρώτο δεκάλεπτο οι κορασίδες του ΓΣΑΠ, αλλά στη συνέχεια οι βιαστικές ενέργειες και τα λάθη των κοριτσιών της Αγίας Παρασκευής έφεραν την ομάδα πίσω στο σκορ. Απογοητευμένα τα κορίτσια του ΓΣΑΠ έκαναν ένα πάρα πολύ άσχημο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο κατάφεραν να βάλουν από ένα μόνο καλάθι σε κάθε περίοδο, φτάνοντας έτσι εύκολα στην ήττα με μεγάλη διαφορά.

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του πρωταθλήματος το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:15, στο γήπεδο Αγίου Νικολάου Πατησίων με αντίπαλη ομάδα τον Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ.

Δεκάλεπτα: 10-13, 09-13, 02-12, 02-10.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Δούκα, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

ΚΟΡΩΠΙ (Παπαμιχάλης): Μπεμπάνα, Κωνσταντοπούλου, Τσιπλάκη, Σκούρλη, Μπρουμεριώτη, Βιτάκη, Ιάκου, Γκίκα, Βλαχάκη, Καβούδη.

Μίνι: ΓΣΑΠ – ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 35-45

Την ήττα γνώρισαν και τα κορίτσια των μίνι στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Β΄ φάσης. Οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ ήταν ανταγωνιστικές απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΠΣ Φίλιππο, αλλά τα κατά περιόδους αμυντικά κενά και τα λάθη στην επίθεση, δεν άφησαν τα μίνι του ΓΣΑΠ να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το τελικό αποτέλεσμα. Από τον αγώνα απουσίασε λόγω τραυματισμού, η αθλήτρια της Αγίας Παρασκευής Εύα Γιαννακού, στην οποία η διοίκηση του Συλλόγου με ανακοίνωσή της εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 28/ Φεβρουαρίου 2016 με αντίπαλο τον Α.Ο. ΑΡΗ Πετρούπολης, στις 17:45, στο   ανοιχτό γήπεδο του 1ου ΕΠΑΛ Πετρούπολης.

Δεκάλεπτα: 9-14, 6-4, 10-19, 10-8.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Κωλέτση, Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Μαΐστρου.

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Καργιάννης): Αλεξία, Πολυζώτη, Ιωάννου Β., Δρόσου, Παναγιωτοπούλου, Κοτζαιράκη, Ποθητού, Γαλιατσάτου, Λαδά, Καραμπίνα, Ιωάννου Μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet