Στο πρόγραμμα Άθληση για Όλους συμμετέχει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Στο πρόγραμμα Άθληση για Όλους συμμετέχει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Στο πρόγραμμα Άθληση για Όλους συμμετέχει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και στο πλαίσιο αυτού αναμένεται να ανακοινώσει τον πίνακα αποτελεσμάτων κατάταξης των πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για τη στελέχωση, οργάνωση και λειτουργία αθλητικών τμημάτων.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας – Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Άθληση για Όλους

Η παροχή διευρυμένων και ποιοτικών αθλητικών υπηρεσιών αποτελεί υποχρέωση του Δήμου. Στο πλαίσιο αυτό, η σημερινή δημοτική Αρχή υλοποιεί τη δέσμευσή της για αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που παρέχονται για άθληση όλων των πολιτών.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής μετά από αρκετά χρόνια, διά του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού – ΠΑΟΔΑΠ και σε στενή σύνδεση με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) συμμετέχει στο συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Άθλησης για Όλους (ΦΕΚ/Β/2431/11 Νοεμβρίου 2015).

Σήμερα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΠ) ανακοινώνουν τον πίνακα αποτελεσμάτων κατάταξης των πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΦΑ) για τη στελέχωση, οργάνωση και λειτουργία αθλητικών τμημάτων στο πλαίσιο του Προγράμματος Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ). Ο πίνακας είναι μοριοδοτημένος σχολαστικά, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις και καλύπτει πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής για το σύνολο των δυνητικών τμημάτων, δηλαδή των τμημάτων που θα οργανωθούν, αναλόγως του ενδιαφέροντος.   

Είναι πιθανό κατά την πρώτη μετά από αρκετά έτη εφαρμογή του Προγράμματος, το οποίο θα διαρκέσει τουλάχιστον έως την 31η Ιουλίου 2016, να υπάρξουν περιορισμένες ελλείψεις, οι οποίες θα καλύπτονται αμέσως, ενόψει άλλωστε και της συμμετοχής του Δήμου διά του ΠΑΟΔΑΠ στα Προγράμματα της νέας περιόδου 2016-2017.

Τέλος ενημερώνουμε ότι άμεσα θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ                  Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σωτήρης Παπαμιχαήλ                        Ιωάννης Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet