Η χαρά του αθλητισμού αναδείχθηκε σε φιλικό αγώνα των junior του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Η χαρά του αθλητισμού αναδείχθηκε σε φιλικό αγώνα των junior του ΓΣΑΠ

Μόνον οι γυναίκες του ΓΣΑΠ κατάφεραν να επικρατήσουν του αντιπάλου τους το αγωνιστικό τριήμερο από 26 έως 28 Φεβρουαρίου 2016.

Σημαντική ήταν ακόμη η φιλική αναμέτρηση των junior του ΓΣΑΠ με τον ΚΑΟ Μελισσίων, κατά την οποία αθλήτριες και φίλαθλο κοινό ανέδειξαν τη χαρά του αθλητισμού.

Οι αγώνες:

Γυναίκες: ΓΣΑΠ – Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ 77-53

Ευρεία νίκη πέτυχε η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ επί της μαχητικής ομάδας των Χανίων. Μετά από ένα μουδιασμένο α΄ δεκάλεπτο, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής βρήκε τον βηματισμό της και επέβαλε το παιχνίδι της, στο δε δ΄ δεκάλεπτο η διαφορά στο σκορ διευρύνθηκε και έφτασε στους 24 πόντους τελικά.

Πολλά προβλήματα είχαν οι παίκτριες του ΓΣΑΠ και σε αυτόν τον αγώνα καθώς η Γιουκάκη αγωνίστηκε με πυρετό, η Καζαντζίδου με προστατευτική μάσκα, η Λωσταράκου με πόνους στη μέση και η Χαρίτου με δύσπνοια. Η Βελούδου πέτυχε ρεκόρ πόντων στα δυο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, ενώ συμμετοχή στο σκορ είχε και η Γκάνια, η οποία επανήλθε μετά από εξάμηνη διακοπή, λόγω σπουδών στη Χάγη.

Η διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στις παίκτριες και στους προπονητές για τη νίκη.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 εκτός έδρας με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Δεκάλεπτα: 16-15, 23-16, 19-17, 19-05.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Γκάνια 3(1), Κοντογιάννη 6, Χαρίτου, Τσιαδή 3, Βελούδου 20 (1), Λωσταράκου 2, Καζαντζίδου 11 (1), Καράμπελα, Γιουκάκη 16 (3), Κούκη 5, Μερισιώτη 11.

Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ (Καρκανάκης): Ρουμελιώτη, Καραβέλη 6, Σκορδυλάκη, Κασωμένου 12, Φουράκη 8, Ζουμαδάκη 4, Γαλητειάνου 11 (1), Μοσχοπούλου 6, Βαρυπατάκη 6.

Παγκορασίδες

Με δύο ομάδες συμμετέχει στο φετινό τουρνουά παγκορασίδων της ΕΣΚΑ ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα:

Παγκορασίδες Α: ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ 66-26

Μουδιασμένα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Τουρνουά Παγκορασίδων οι αθλήτριες της Α΄ ομάδας του ΓΣΑΠ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα από την ομάδα του Γέρακα, με σκορ 66-26.

Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έπαιξαν χωρίς συγκέντρωση, μαχητικότητα και πείσμα, κάνοντας πολύ εύκολο το έργο της αντίπαλης ομάδας. Η εμφάνιση αυτή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου «δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες των κοριτσιών και θα πρέπει να αγωνιστούν με σοβαρότητα στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να μην αδικούν τους εαυτούς τους. Τους ευχόμαστε καλή προετοιμασία και καλή συνέχεια».

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Πικερμίου (19:30, Κοντόπευκο).

Δεκάλεπτα: 20-08, 19-09, 12-04, 15-05.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Γεωργακόπουλος-Χατζηιωαννιδης): Γιαννακάκου, Μπαναβού, Ανδρικοπούλου, Καρτάκη, Πέππα, Κασιμάτη, Κυριακάκη, Φλαμπούρη, Λιγνού, Γκουτζουλα, Δαμουλάκη, Βλάχου

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Γάζου, Χονδροπούλου, Σαραντάκου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Πατσατζή, Χαίνη,  Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

Παγκορασίδες Β: ΓΣΑΠ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 32-50

Αν και ηττήθηκαν από τον Προμηθέα, οι αθλήτριες της Β΄ ομάδας των παγκορασίδων του ΓΣΑΠ χάρισαν έναν πολύ όμορφο αγώνα στο φίλαθλο κοινό το βράδυ της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2016. Για τα περισσότερα κορίτσια αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της αθλητικής τους σταδιοδρομίας και παρόλο που γνώρισαν την ήττα με σκορ 32-50, γέμισαν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, όλα τα μέλη της ομάδας με ικανοποίηση και αισιοδοξία. Η διοίκηση δίνει τα συγχαρητήριά της για τη μέχρι τώρα δουλειά στον προπονητή και τις αθλήτριες της ομάδας και τους εύχεται καλή συνέχεια στο Τουρνουά.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Χολαργού (17:30, κλειστό Χολαργού).

Δεκάλεπτα: 03-17, 05-09, 10-12, 14-12.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου-Αργυρίου): Τσιτρά,  Κακοσούρη, Γάζου, Κυρκοπούλου, Παπαμελετίου,  ΘεοφάνηΙ.,  ΘεοφάνηΜ., Χαΐνη, Χονδροπούλου, Ξηραδάκη, Γεωργοπούλου, Πατσατζή.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Σκαρογιάννη): Μπολένα, Καπογιαννάτου, Πατέλη, Γιαννακοπούλου, Κατσαρέλια, Μπεζαΐτη, Τσιλή, Βάρσου, Κιούση, Γεωργιάδη, Σπυροπούλου, Γαλιατσάτου, Μαλολλάρι, Μαρούλη.

Μίνι: Α.Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΣΑΠ 32-30

Άτυχο το αποτέλεσμα της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου 2016 για τα μίνι του ΓΣΑΠ. Το παιχνίδι έγινε σε δύσκολες συνθήκες, λόγω της διεξαγωγής του σε ανοιχτό γήπεδο. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής χρειάστηκαν χρόνο προσαρμογής, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ. Ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όμως μια μικρή αδράνεια στην άμυνα και μια άτυχη επίθεση, υποχρέωσαν τα μίνι της Αγίας Παρασκευής στην ήττα, με ένα καλάθι διαφορά. Η διοίκηση του Συλλόγου δίνει τα συγχαρητήριά της στις αθλήτριες και την προπονήτρια για την προσπάθειά τους και πλέον η ομάδα προετοιμάζεται για τον επόμενο δύσκολο αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στις 15:00 στο γήπεδο του Κοντοπεύκου, με αντίπαλο τον ΑΡΗ Χολαργού.

Δεκάλεπτα: 11-8, 9-10, 5-4, 7-8.

Α.Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γκουρμά): Παναγιωτοπούλου, Τσικληρά, Σισμανίδου, Σκιαδαρέση Α., Σταΐκοπούλου, Ζούμα Μ., Ζούμα Ν., Σκιαδαρέση Ι., Μαγγέλ, Τσέρου, Κουτσούκη.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Τουρλίδα, Μπαόφτση, Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Κυρκοπούλoυ, Λούκα, Κωλέτση, Καρακατσάνη, Κακοσούρη.

Ακαδημίες
Από τον αγώνα των junior του ΓΣΑΠ με τον ΚΑΟ Μελισσίων
Από τον αγώνα των junior του ΓΣΑΠ με τον ΚΑΟ Μελισσίων

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 η ομάδα των junior του ΓΣΑΠ αντιμετώπισε στο γήπεδο του Κοντόπευκου, σε φιλικό αγώνα, την ομάδα των Μελισσίων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, «οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των αθλητριών που παρακολουθήσαμε τον αγώνα χαρήκαμε πάρα πολύ και… σίγουρα περιμένουμε την επόμενη μεγάλη χαρά! Μπράβο στα κορίτσια μας που έπαιξαν καταπληκτικά, αλλά και στην ομάδα των Μελισσίων. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων, την προπονήτρια Κέλυ Καραβέλη και τους γονείς των κοριτσιών που δέχθηκαν την πρόσκλησή μας και με φίλαθλο πνεύμα στήριξαν τις προσπάθειες των αθλητριών και των δύο σωματείων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet