850 παιδιά έτρεξαν στην Αγ. Παρασκευή σε αγώνες στο πλαίσιο του Μαραθωνίου
Αθλητισμός

850 παιδιά έτρεξαν στην Αγ. Παρασκευή σε αγώνες στο πλαίσιο του Μαραθωνίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 ο Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο του 36ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος περισσότερα από 850 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών χωρισμένα σε δύο κατηγορίες:

  • Αγωνιστικές κατηγορίες αγοριών Γ΄ και Δ΄ τάξης, κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη συμβολή της Λεωφ. Μεσογείων με την οδό Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη συμβολή της Λεωφ. Μεσογείων με την οδό Χαλανδρίου.
  • Μη αγωνιστική κατηγορία για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη συμβολή της Λεωφ. Μεσογείων με την οδό Χαλανδρίου.

Σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Στους τρεις  νικητές κάθε κατηγορίας εκτός από τα μετάλλια απονεμήθηκαν και διπλώματα.

Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τα παιδι.

Τη διοργάνωση συντόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ.

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, συγχαίρει όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στον αγώνα, όπως και τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ για τη διοργάνωση. Επίσης, ευχαριστεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου για την αποκατάσταση της εικόνας της Λεφ. Μεσογείων μετά το πέρας του Μαραθωνίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet