Ήττα υπό βροχή για τη Santa από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με σκορ 1-0
Αθλητισμός

Ήττα υπό βροχή για τη Santa από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με σκορ 1-0

Παίζοντας σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχής, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής γνώρισε την ήττα από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου για την 26η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26΄ με το κοντινό πλασέ του Τσαγιάννης, ενώ στο 29΄ η ομάδα της Αγίας Παρασκευής βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά το πολύ δυνατό σουτ του Τσώνη απομάκρυνε εκπληκτικά ο τερματοφύλακαν των γηπεδούχων.

Τελευταία μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήταν αυτή των γηπεδούχων στο 45΄ με τον Τσούκη να σουτάρει από τ΄ αριστερά και τον Βασιλάκη να αποκρούει με τα πόδια απομακρύνοντας τον κίνδυνο για τη Santa.

Στο δεύτερο μέρος παίχτηκε πολύ κακό ποδόσφαιρο, αφού η βροχή είναι βαρύνει τον αγωνιστικό χώρο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κάνουν φάσεις με μακρινά σουτ, αλλά τελικώς το 1-0 διατηρήθηκε, δίνοντας βαθμολογική ανάσα στους γηπεδούχους, που ωστόσο παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την πλευρά της, η Αγία Παρασκευή παραμένει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 40 βαθμούς.

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Σκυριώτης, Π. Τσιούλος, Ντουλές, Θανόπουλος, Υφαντής (8΄ Ι. Τσιούλος), Τσούκης, Ρούπι (72΄ λ. τρ. Μαστρογιάννης), Μπανιάς, Τσαγιάννης, Σκεπετάρης (68΄ Π. Μπάκας), Αποστολόπουλος.

Αγία Παρασκευή: Βασιλάκης, Παναγόπουλος, Αλευρής, Βελέντζας, Τριανταφύλλου, Τσώνης, Ξηντάρας, Καφετζάκης (67΄ Μπαλατσούρας), Τσοπανάκος, Καρβούνης (70΄ Ντιντίφας), Σεΐτι (57΄ Τζίτζης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet