Τους πρωταθλητές τοξοβολίας του Συλλόγου «Αχαιοί» συνεχάρη ο δήμαρχος
Αθλητισμός

Τους πρωταθλητές τοξοβολίας του Συλλόγου «Αχαιοί» συνεχάρη ο δήμαρχος

Τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο επισκέφθηκαν την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, μετά από σχετική πρόσκληση, οι δύο πρωταθλητές τοξοβολίας Ανατολή-Μάρθα Γκορίλα και Βασίλης Καλογιάννης, μέλη του Συλλόγου Τοξοβολίας «Αχαιοί», που έχει έδρα την Αγία Παρασκευή.

Η Ανατολή-Μάρθα Γκορίλα, βασικό μέλος της εθνικής ομάδας τοξοβολίας τα τελευταία χρόνια, που διέπρεψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2015 (2η θέση στο ομαδικό γυναικών), είναι πάντα στο βάθρο των πανελλήνιων πρωταθλημάτων τα τελευταία χρόνια και έχει συμμετάσχει σε πλήθος σημαντικών πρωταθλημάτων στο εξωτερικό, κατέλαβε δε πρόσφατα την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού χώρου 2016.

Ο Βασίλης Καλογιάννης, μέλος της εθνικής ομάδας τοξοβολίας και αυτός, πρωταγωνιστεί σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και πρόσφατα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού χώρου 2016.

Και οι δύο αθλητές, βραβεύθηκαν -για άλλη μια χρονιά- από την Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές τοξοβολίας για το 2015.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές για τις συνεχείς επιτυχίες τους και ενημερώθηκε τόσο για τους αθλητικούς όσο και για τους προσωπικούς τους στόχους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet