1η Θέση σε Διεθνές Τουρνουά της Tennis Europe για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη
Αθλητισμός

1η Θέση σε Διεθνές Τουρνουά της Tennis Europe για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Iraklio Junior Tournament, τη διοργάνωση της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η 13χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Αγίας Παρασκευής κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σε διεθνές τουρνουά στην καριέρα της.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη κέρδισε τη Χριστίνα Ντάνου με 6-7 (4), 6-0, 6-2, στον τελικό του μονού των κοριτσιών του Iraklio Junior Tournament, για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην διοργάνωση της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

H Σακελλαρίδη γιόρτασε τα 13α γενέθλιά της μόλις χθες και έδειξε τις ικανότητές της αυτές τις μέρες στο Ηράκλειο, όπου πέτυχε 5 νίκες. Η Ντάνου, την οποία κέρδισε στον τελικό, είναι στην κορυφή της κατάταξης U14 των κοριτσιών στην Ελλάδα.

Στον τελικό του Iraklio Junior Tournament, οι δυο τενίστριες έδωσαν ένα συναρπαστικό πρώτο σετ, αλλά η Σακελλαρίδη είχε περισσότερες δυνάμεις στο υπόλοιπο παιχνίδι και έχασε δυο games στα δυο επόμενα σετ, με αποτέλεσμα να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο στην Tennis Europe.

Στον τελικό του μονού αγοριών, ο Αλέξανδρος Ντίντο προηγήθηκε στα σετ, αλλά γνώρισε την ήττα από τον Ιταλό Biagio Gramaticopolo, No7 στο ταμπλό, με 1-6, 6-1, 6-3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet