ΚΑΠ: Άριστα αντανακλαστικά της διοίκησης Γ. Σταθόπουλου
Αθλητισμός

ΚΑΠ: Άριστα αντανακλαστικά της διοίκησης Γ. Σταθόπουλου

«Άριστα» χαρακτηρίζει τα αντανακλαστικά της διοίκησης του δημάρχου Αγίας Παρασκευή Γιάννη Σταθόπουλου αναφορικά με τη διευθέτηση θέματος σχετικά με τις ώρες του κλειστού που διατέθηκαν στο εργασιακό πρωτάθλημα η ΚΑΠ – Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΑΠ:

Άριστα τα αντανακλαστικά του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και της διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ (Σωτήρη Παπαμιχαήλ και Τέλη Σερκεδάκη) για το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τις ώρες του κλειστού που διατέθηκαν στο εργασιακό πρωτάθλημα. Με καλή διάθεση, συνεργασία και τη συνδρομή του Γιώργου Καράμπελα, προέδρου του ΓΣΑΠ το όλο θέμα τακτοποιήθηκε άμεσα.

Ο δήμαρχος και η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ ήταν μαζί μας και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη της ομάδας μας επί του Αμαρουσίου στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τους ευχαριστούμε θερμά όπως και τους οπαδούς μας που κατέκλυσαν το κλειστό και εμψύχωσαν τους παίκτες μας σε ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση.

Όλοι μαζί πλέον να δώσουμε το παρόν στον τελικό αγώνα κατάταξης που θα κρίνει εν πολλοίς και την πιθανή άνοδο στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Καλή Ανάσταση!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας

Γ. Οικονόμου           Π. Καρδαράς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet