Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την ΚΑΠ επί της Πεντέλης
Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την ΚΑΠ επί της Πεντέλης

Την 3η θέση στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατέλαβε η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, μετά την περιπετειώδη νίκη της, στην παράταση, επί της Πεντέλης, με σκορ 85-77.

Η τυπικά φιλεξνούμενη ομάδα της ΚΑΠ βρέθηκε στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου να χάνει με 61-53, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή με τον Παππουλίδη, εκμεταλλευόμενη ταυτόχρονα την αποβολή Καλογερόπουλου με πέντε φάουλ, αλλά και τη συμπλήρωση των ομαδικών φάουλ από την Πεντέλη, για να φθάσει στο 64-69 δύο λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα. Ωστόσο, η ομάδα της Πεντέλης δεν το έβαλε κάτω και μείωσε στο 68-70, ενώ 24 δεύτερα πριν τη λήξη η ΚΑΠ πήγε στις βολές, όπου έχασε τη μία εκ των δύο.

Στην αντεπίθεση η Πεντέλη έφερε το παιχνίδι στα ίσα (70-70) με τρίποντο του Αποστολόπουλου στα 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ενώ στη συνέχεια ο Παππουλίδης φάνηκε «φλύαρος», σπαταλώντας τον χρόνο και αστοχώντας στα 2 δευτερόλεπτα.

Παρ΄ όλα αυτά, ήταν ο παίκτης που ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα του στην νίκη στη διάρκεια της παράτασης, στέλνοντας την ομάδα του στην 3η θέση της Γ΄ Εθνικής.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet