Μεγάλη νίκη της Ολυμπιάδας επί της Αθήνας 90
Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη της Ολυμπιάδας επί της Αθήνας 90

Η Ολυμπιάδα κατάφερε να «αλώσει» την έδρα της Αθήνας 90 και να κάνει το 2-1 στη σειρά των τελικών της Α΄ Εθνικής στο Ποδόσφαιρο Σάλας, νικώντας την ομάδα της Πολιτείας στα πέναλτι.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από πολλές ανατροπές στο σκορ, με τους γηπεδούχους να κάνουν την αρχή στο 4΄ με περιπετειώδη τρόπο (σουτ του Παπαδόπουλου, δοκάρι, στην πλάτη του Μπάρδη και… δίχτυα). Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής… έκοψε τους πανηγυρισμούς στη μέση σκοράροντας στο αμέσως επόμενο λεπτό με σουτ στην κίνηση του Ασημακόπουλου. Στο 9΄ η Ολυμπιάδα εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με τον Κάρμη από το δεκάμετρο έκανε το 1-2. Ωστόσο, στο 13΄ ο Μπάρδης απέκρουσε ασταθώς το δυνατό σουτ του Μπεγκάι και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του, για το 2-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Δεύτερο ημίχρονο, και στο 30΄ο Μπούσμπουρας, με τριπλή προσποίηση, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπάρδη, για να καταλήξει εν συνεχεία στο βάθος της εστίας. Σαν να μην έφθανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, ο Καραβίδας με πλασέ έκανε το 4-2. Όμως, η Ολυμπιάδα δεν «κατέθεσε τα όπλα». Στο 37΄ ο Παπαδόπουλος με σουτ μείωσε στο 4-3 και στο 39΄ ο Ασημακόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα, στέλνοντάς το στην παράταση.

Στα δύο τρίλεπτα που ακολούθησαν, εκείνη που θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι ήταν η Αθήνα 90, αλλά ο Παπαδόπουλος ναι μεν ντρίμπλαρε τον Μπάρδη, αλλά έχασε το κοντρόλ κι αστόχησε στην τελική προσπάθεια.

Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, που εξελίχθηκαν ως εξής:

  • 1ο Αθήνα 90: Ηλιάδης – αποκρούει Μπάρδης
  • 2o Ολυμπιάδα: Ασημακόπουλος – γκολ 0-1
  • 3o Αθήνα 90: Γκρίτζαλης – αποκρούει Μπάρδης
  • 4o Ολυμπιάδα: Κάρμης – αποκρούει Αχής
  • 5o Αθήνα 90: Μπεγκάι – άουτ.

Αθήνα 90 (Γιάννης Ζιάβας): Αχής(Τ), Βαϊδάνης(Τ), Μουρδουκούτας(Α), Ντάρλας, Θεοδωρόπουλος, Μπούμσπουρας, Αρτινός, Γκαϊφύλλιας, Παπαδόπουλος, Ζιάκας, Μπεγκάι, Καραβίδας, Γκρίτζαλης, Ηλιάδης.

Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής (Γιάννης Μοστριός): Μπάρδης(Τ), Πάνου(Α), Βεργίτσης, Φλώρος, Κωνσταντίνου, Τρουλιτάκης, Τηλιγάδας, Καραθανασόπουλος, Αλεξόπουλος Λευτέρης, Αλεξόπουλος Δημήτρης, Ασημακόπουλος, Κάρμης, Μαντούβαλος, Μαρινάκης.

Α΄ Διαιτητής: Χριστοδουλής Β.

Β΄ Διαιτητής: Συρρος Γ.

Χρονομέτρης: Κολοκυθά Ο.

Παρατηρητής: Μποντιώτης Κλ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet