ΓΣΑΠ: 40 χρόνια προσφοράς στον Αθλητισμό και συνεχίζει…
Αθλητισμός

ΓΣΑΠ: 40 χρόνια προσφοράς στον Αθλητισμό και συνεχίζει…

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής – ΓΣΑΠ την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 που ήταν αφιερωμένη στα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου.

Πάνω από 80 κορίτσια των υποδομών του ΓΣΑΠ και του ΚΑΟ Μελισσίων και πάνω από 40 κορίτσια δημοτικών σχολείων της Αγίας Παρασκευής έδωσαν το «παρών» στο παρκέ του Κοντοπεύκου και πρόσφεραν στο κοινό όμορφες στιγμές άμιλλας και αγωνιστικού πάθους. Με δεκάλεπτους αγώνες και διαγωνισμούς σουτ 2 πόντων και βολών τα μικρά κορίτσια του Συλλόγου έδειξαν τις ικανότητές τους.

Γιορτή για τα 40χρονα του ΓΣΑΠΣτη γιορτή συμμετείχαν έξι δημοτικά σχολεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, το 1ο, το Χέλμειο (5ο και 11ο), το 6ο, το 7ο και το 9ο, δείχνοντας για άλλη μια φορά, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, ότι «ο ερασιτεχνικός και σχολικός αθλητισμός πρέπει να συνδεθούν με πολλές μορφές και τρόπους, με πρόγραμμα και στόχους και όχι μόνο σε επετειακές εκδηλώσεις».

Την εκδήλωσή άνοιξε ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας, ο οποίος ανέλυσε το πολλαπλό νόημα των 40 χρόνων δράσης του Συλλόγου καλώντας όλους, αθλήτριες, προπονητές, διοίκηση, δημοτική Αρχή και συλλογικότητες της πόλης να αξιοποιήσουν τα διδάγματα της ιστορίας  του, να στηρίξουν το παρόν και να χαράξουν το μέλλον του.

Στη συνέχεια, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ησαΐας και ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικών Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) Βασίλης Τσαγκάρης.

Ο Σύλλογος τίμησε με ειδική πλακέτα την κορασίδα των Ακαδημιών του Βάλια Αναγνώστου, η οποία θα «λείψει» από όλους τα επόμενα δύο χρόνια λόγω μετάθεσης του πατέρα της στην Κύπρο, καθώς και την αθλήτρια Σόνια Γιουκάκη για τη μέχρι σήμερα προσφορά της στον ΓΣΑΠ.

Στην εκδήλωση, ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τις κερκίδες του Κοντοπεύκου, βρέθηκαν και τίμησαν τον ΓΣΑΠ με την παρουσία τους ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ησαΐας, ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννης Λογοθέτης, ο αντιπρόεδρος και τα μέλη του ΠΑΟΔΑΠ Τέλης Σερκεδάκης, Βασίλης Κάκκος και Δημήτρης Καφατάκης, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης, η ταμίας και το μέλος του Δ.Σ. Καλλιόπη Τσαβαλά και Γιάννης Αντωνίου και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Βάνα Τριάντη.

Από τα αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στον Δήμο, τον ΓΣΑΠ τίμησαν με την παρουσία τους οι πρόεδρος, γραμματέας και γενικός αρχηγός της ΚΑΠ Γιώργος Οικονόμου, Πάρις Καρδαράς και Χρήστος Καρακατσάνης, αντιστοίχως, καθώς, επίσης, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ολυμπιάδας Γιάννης Πάνου και Μαρίνος Κυριαζόπουλος. Παρευρέθηκαν ακόμη οι πρώην πρόεδροι του ΓΣΑΠ Β. Λιμνιάτης και Στ. Σταύρου.

Πολυπρόσωπη και η παρουσία των εκπροσώπων της σχολικής κοινότητας. Ανάμεσά τους η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Δήμου Αγίας Παρασκευής Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου, οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων του 1ου Δημοτικού Γιάννα Τσάρα, του 5ου/11ου Κυριακή Οικονομίδη-Τσούκα, του 6ου Δημοτικού Μαρία Ξυνογαλά και η ταμίας Νίκη Καλλιαρέκου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 9ου Δημοτικού Χρήστος Βλάχος καθώς και ο ταμίας Γ. Κώνσταντος  και το μέλος του Δ.Σ. Α. Γκουντάρα. Επίσης, παρευρέθηκε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αύρα Μπασακίδου.

Στην εκδήλωση παρέστη ακόμη όλο το προπονητικό δυναμικό του Συλλόγου (Πέτρος Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Στρατάκος, Μάρθα Αργυρίου, Βαγγέλης Χριστοδούλου). Ιδιαίτερος έπαινος για την όλη διοργάνωση οφείλεται στη διευθύντρια των υποδομών του ΓΣΑΠ Μάρθα Αργυρίου και στην παλαίμαχη αθλήτρια του Συλλόγου Λάουρα Νιτουλέσκου-Ερμηλίου.

Με ανακοίνωσή του ο ΓΣΑΠ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον ΚΑΟ Μελισσίων και την προπονήτριά του Κέλλυ Καραβέλη για την ευγενική συμμετοχή του στη γιορτή.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ κάλεσε όλα τα κορίτσια των δημοτικών σχολείων που παρευρέθηκαν στη γιορτή να επισκεφθούν τις ακαδημίες του ΓΣΑΠ και να προπονηθούν ελεύθερα μέχρι τη λήξη της περιόδου. Σε όλα τα κορίτσια μοιράστηκαν επιπλέον αναμνηστικά μετάλλια.

Παράλληλα, ο Σύλλογος ευχαριστεί τον παιδίατρο Θωμά Τσελίφη και την παιδοκαρδιολόγο Σοφία Κουλούρη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν αφιλοκερδώς κατά τη διάρκεια της γιορτής.

Για πρώτη φορά, στη γιορτή υπήρξε παρουσία επιχειρηματιών, στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσει η ΕΝΕΒΑΠ με τον ΓΣΑΠ με αμοιβαίο όφελος. Σε όλα τα κορίτσια μοιράστηκαν αναμνηστικές φανέλες τη δαπάνη των οποίων ανέλαβαν ως χορηγοί οι επιχειρήσεις: 5clean (καθαριστήρια), KORALLI (καφετέρια), ΝΑΝΟΥ (ντόνατς), ΒΟΥΡΕΚΑΣ (χρώματα), GOLDEN DOOR (πόρτες ασφαλείας), gifts&leather (δώρα-είδη καπνού), iTk-Tech (υπολογιστές) καθώς και τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ και ΘΕΜΕΛΙΟ, τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet