Το τέλος της περιόδου γιόρτασαν οι ακαδημίες της Santa
Αθλητισμός

Το τέλος της περιόδου γιόρτασαν οι ακαδημίες της Santa

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των ακαδημιών του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016, μας ενημερώνει ο Σύλλογος από την ιστοσελίδα του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Παρασκευής και οι αθλητές και οι αθλήτριές της ομάδας έπαιξαν, διαγωνίστηκαν σε δοκιμασίες, διασκέδασαν και στο τέλος, όλοι μαζί ενωμένοι χόρεψαν υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής από μέλη της ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη.

Τα παιδιά παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους για τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις των ακαδημιών.

Επίσης βραβευτήκαν δύο αθλητές και μια αθλήτρια, τα αδέρφια Γιώργος και Αλέξης Κούτσιας, για τη συμμετοχή τους στη μικτή ομάδα Αθηνών, καθώς και η αθλήτρια του Γυναικείου τμήματος Λουκία Πρίφτη, ως πρωτοεμφανιζόμενη και πρώτη σκόρερ της ομάδας. Η αθλήτρια κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Νεανίδων. Τις προαναφερόμενες βραβεύσεις έκαναν ο προέδρος της ομάδας, Μανιάτης Δημήτρης, ο γεν. αρχηγός, Μάριος Τζώρτζης και ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣΑ, Γαβρίλος Παπαδόπουλος.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής, ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣΑ, ενώ τη δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ενώ παρευρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Για Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης. Φυσικά, στην κερκίδα βρίσκονταν και οι γονείς των αθλητών της ομάδας, που χειροκροτήσαν και χάρηκαν για τα παιδιά τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπήρξε πρωτοβουλία να μαζευτούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης και οι θεατές έφεραν και κατάφεραν να μαζέψουν αρκετά τρόφιμα, τα οποία και έχουν παραδοθεί ήδη στον προορισμό τους.

«Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές των ακαδημιών, καθώς και σε ολη την οικογένεια της SANTA, καλό καλοκαίρι και σας περιμένουμε τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά να συνεχίσουμε την προσπάθεια και τη δουλειά μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες των ακαδημιών» αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να παραλάβετέ από το φωτογραφείο του κ. Μάρκου Κωβαίου , στην οδό Αγ. Ιωάννου 11 , Αγ. Παρασκευή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet