Χώρισαν οι δρόμοι ΑΕΑΠ και Σωτήρη Καλύνη
Αθλητισμός

Χώρισαν οι δρόμοι ΑΕΑΠ και Σωτήρη Καλύνη

Η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει το πέρας της συνεργασίας της, μετά από τρία χρόνια, με τον προπονητή Σωτήρη Καλύνη.

«Ο Σωτήρης Καλύνης θήτευσε στην Ανδρική μας ομάδα ως πρώτος προπονητής και η θητεία του αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς συνδυάστηκε με την άνοδό της στη Β΄ Εθνική Κατηγορία την πρώτη κιόλας χρονιά, ενώ φέτος η ομάδα μας έφτασε στον τελικό των play off του Πρωταθλήματος, διεκδικώντας την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία της» αναφέρεται στη σελίδα της ομάδας στο facebook, στην οποία προστίθενται επίσης τα εξής:

«Επιπλέον τη φετινή χρονιά διετέλεσε προπονητής στις ομάδες των Παίδων & Εφήβων, ακολουθώντας εξίσου πετυχημένη πορεία, με αποκορύφωμα τη 2η συνεχόμενη παρουσία της ομάδας των Παίδων στο Final 4 της Αθήνας.

Όλο το Δ.Σ. εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του προς τον coach και άνθρωπο Σωτήρη, ενώ δεν μπορεί παρά να μην εξάρει επίσης και τον άψογο χαρακτήρα του και το ανθρώπινο πρόσωπο που επέδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια της 3ετούς συνεργασίας μας μαζί του.

Σωτήρη, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας σου και είμαστε πεπεισμένοι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet