H «Αγία»… φρέναρε το Χαλάνδρι και «πήρε κεφάλι»
Αθλητισμός

H «Αγία»… φρέναρε το Χαλάνδρι και «πήρε κεφάλι»

Η «Αγία»… έσπασε το αήττητο του Χαλανδρίου στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, νικώντας εντός έδρας με 3-2 κι ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής μπήκε «φουριόζα» στον αγώνα και μόλις στο 5ο λεπτό ο Τζίτζης έστελνε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Θ. Κατσιούλη, κάνοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να σκοράρουν με τον Τζώρτζη στο 50΄ και να φέρουν το ματς στα ίσια. Ωστόσο, τα πανηγύρια τους δεν κράτησαν πολλοί αφού η Santa απάντησε άμεσα, στο 54΄, με τον Καρβούνη, παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Τέσσερα λεπτά αργότερα το συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου έστελνε για τρίτη φορά την μπάλα στην αντίπαλη εστία, αυτή τη φορά με τον Ντιντίφα, ο οποίος είχε μπει αλλαγή πριν από τρία λεπτά.

Οι «Χαλανδραίοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 80 βρέθηκαν μία… ανάσα από το 3-2, αλλά ο Δωριάδης εξουδετέρωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Αμανατίδης, κι έτσι το μόνο που κατάφερε το Χαλάνδρι ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Καγιώργη.

Αγία Παρασκευή (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Τζίτζης, Χατζίου, Καραπιπέρης, Βελέντζας, Τσώνης, Παναγόπουλος (55΄ Ντιντίφας), Αδραχτάς, Τσοχαντάρης, Σπανός (80΄ Μπαρμπαλιάς), Καρβούνης (68΄ Μουλλάκης).

Χαλάνδρι (Κώστας Ρούπτσος): Θ. Κατσιούλης, Μερτής (57΄ Παπάζογλου), Βέρρας, Θανόπουλος, Καρακάσης (72΄ Ιωαννίδης), Αμανατίδης (85΄ Φελέκης), Λουκάς, Τσίτσαρης, Καγιώργης, Α. Κατσιούλης, Τζώρτζης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet