Απίστευτη ομολογία του δημάρχου Αγ. Παρασκευής: Οι εργαζόμενοι με το «έτσι θέλω» άφησαν βρόμικη την πόλη το Πάσχα
Κοινωνία

Απίστευτη ομολογία του δημάρχου Αγ. Παρασκευής: Οι εργαζόμενοι με το «έτσι θέλω» άφησαν βρόμικη την πόλη το Πάσχα

Χωρίς καθαριότητα έμεινε το Πάσχα η Αγία Παρασκευή, όπως αποκαλύφθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 5 Μαΐου 2021. Απόφαση «ετσιθελική» των εργαζομένων, όπως ομολόγησε ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Μυλωνάκη.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα του κ. Μυλωνάκη, αρχικώς ανέλαβε να απαντήσει η αρμόδια αντιδήμαρχος, Ελένη Δάβαρη, η οποία άφησε όλους εμβρόντητους όταν παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να επιβληθεί στους εργαζόμενους, οι οποίοι -αν και όφειλαν- δεν έβγαλαν συνεργεία κατά τις ημέρες τον εορτών. Λίγο μετά, η ίδια αντιδήμαρχος θεώρησε απαράδεκτη τη στάση της διευθύντριας της Οικονομικής Υπηρεσίας, για τις απλήρωτες υπερωρίες των εργαζομένων, αλλά και κάτι ανάλογο ισχυρίστηκε για τη μη παροχή των Μέτρων Ατομικής Προστασίας σε αυτούς…

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Μυλωνάκης άσκησε αυστηρή κριτική στην αντιδήμαρχο, αφού, όπως είπε, «γινόμαστε θεατές ενός παιχνιδιού, όπου ο δήμαρχος επιρρίπτει ευθύνες για τη μη καθαριότητα στην αντιδήμαρχο και η αντιδήμαρχος στους εργαζόμενους».Παράλληλα, κάλεσε την κ. Δάβαρη, εάν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, να παραιτηθεί.

Η αντιδήμαρχος, απαντώντας επί προσωπικού, ισχυρίστηκε ότι ο κ. Μυλωνάκης «πατρονάρει» τους εργαζόμενους, χαρακτηρίζοντας ως «ντροπή» την παρέμβασή του.

Στην αντιπαράθεση παρενέβη ο δήμαρχος, ο οποίος τόνισε ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, αλλά «ετσιθελικά» αρνήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο ίδιος ζήτησε τη Μ. Πέμπτη να έχει στο γραφείο του τα ονόματα των εργαζομένων που θα εργάζονταν στα συνεργεία τις ημέρες των εορτών, αλλά αγνοήθηκε… Προανήγγειλε δε ότι θα ζητηθούν εξηγήσεις και, όπου προκύψουν ευθύνες, θα επιβληθούν ποινές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet