Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος στους δρόμους της Αγ. Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος στους δρόμους της Αγ. Παρασκευής

Στην αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής έχει προχωρήσει η δημοτική αρχή της πόλης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη, βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο «Αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων έτους 2013» ενώ έχει σταλεί και αίτημα στην Περιφέρεια Αττικής για πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ για τη δημοπράτηση νέου έργου συντήρησης ασφαλτοταπήτων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αντιδημάρχου:

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων έτους 2013» μετά την εξάμηνη παράταση προθεσμίας που δόθηκε στη 2η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28-1-2015, καθώς το έργο είχε ανεκτέλεστο αντικείμενο της τάξης του 60%.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εργασίες αποκατάστασης στην περιοχή του Αϊ Γιάννη, στις οδούς Ευκαλύπτων και Τεμπών, Παλαιολόγου, Βορρά, Ζεφύρων, Νότου και Αιγαίου Πελάγους. Στην περιοχή του Κοντόπευκου έχουν αντιμετωπιστεί ανάλογα προβλήματα στις οδούς Ηρακλείτου, Δρυόπιδος και Γούναρη και στα Πευκάκια στην οδό Θερίσου. Το έργο θα συνεχιστεί σε άξονες λεωφορειακών γραμμών (Αθ. Διάκου, Ασημακοπούλου, Πελοποννήσου και Ειρήνης, Αιγ. Πελάγους, Καραγάτση), όπως και σε πολλούς άλλους δρόμους που περιλαμβάνονται στην από 4-2-15 εντολή του Τμήματος Υποδομών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου προς την ανάδοχο εταιρεία του έργου. Μερικοί από τους δρόμους των οποίων οι φθορές αναμένεται να αποκατασταθούν μέσα στο προσεχές διάστημα είναι οι εξής: Αγ. Τριάδος και Σκουφά, Πατρόκλου, Βουλγαροκτόνου και Χίου, Ψαρών, Μάρκου Αυγέρη, Κανάρη, Χείλωνος, Μακρυνείας, Αγαπήνορος, Κρήτης και Παναγούλη, Τυρνάβου, Χρ. Σμύρνης, Αγγ. Σικελιανού, Κλεισθένους (από την οδό Μακαρίου ως την Παπανδρέου), Μαντινείας, Μανδηλαρά, Τερζοπούλου, Λεωνίδου, Ναυπλίου και Αιγ. Πελάγους, Αρτέμιδος, Επτανήσου, Νεαπόλεως και Καλαβρύτων, Αμαρυλλίδος.

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν συνολικότερα και πιο αποτελεσματικά τα σημαντικά προβλήματα που παρουσιάζουν οι δρόμοι του Δήμου μας και τα οποία το έργο που εκτελείται αυτήν την περίοδο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει λόγω περιορισμένου αντικειμένου, έχει ήδη αποσταλεί σχετικό αίτημα με το οποίο διεκδικείται από την Περιφέρεια Αττικής πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ για τη δημοπράτηση νέου έργου καθολικής συντήρησης ασφαλτοταπήτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet