Ενημέρωση για Ο.Τ. 118
Ποιότητα Ζωής

Ενημέρωση για Ο.Τ. 118

Ενημερωτικό δελτίο για τις εξελίξεις περί το Ο.Τ. 118 εξέδωσε η σχετική επιτροπή παρακολούθησης, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

Η επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, στις 7 το απόγευμα, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, όμορο με το Ο.Τ.118, με σκοπό την ενημέρωση και τον σχεδιασμό περαιτέρω ενεργειών για τη συνέχιση της διεκδίκησης και την επίτευξη του στόχου: Το Ο.Τ.118 να παραμείνει ελεύθερος χώρος, χώρος πρασίνου.

Στη συνάντηση αυτή είχαν ειδοποιηθεί: η Δημοτική Αρχή, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και οι πρόεδροι των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων των σχολείων της περιοχής (4ο Λύκειο, 5ο Γυμνάσιο και 3ο Δημοτικό).

Ακόμη, συμμετείχαν κάτοικοι της περιοχής και βεβαίως, ο Πρόεδρος, B.Σαββίδης και η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού.

Αρχικώς, στη συνάντηση αυτή, έγινε ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με την αναμενόμενη έκδοση απορριπτικής απόφασης της αίτησης ενώπιον του ΣτΕ, από τα μέλη της επιτροπής και την Ιωάννα Κουτσουρά, συντονίστρια της επιτροπής.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τις τοποθετήσεις όλων των συμμετεχόντων και τον προβληματισμό τους σχετικά με τους πλέον αποτελεσματικούς χειρισμούς, είτε αυτοί αφορούσαν σε τεχνικά ζητήματα, είτε στον περαιτέρω κατάλληλο νομικό χειρισμό για την επανεπιβολή της απαλλοτρίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση, Β. Γιαννακόπουλο και Γ. Σταθόπουλο και τους δημοτικούς συμβούλους Κ. Κρητικίδη και Μ. Δημητρίου, ο Δήμαρχος θα θέσει το θέμα του Ο.Τ.118 στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν:

Σύλλογος Κατοίκων Τσακού: Βασίλης Σαββίδης, Ιωάννα Κουτσουρά, Δημήτρης Μπεθάνης, Μπέττυ Σκόνδρα, Άννα Γαϊτάνου

Δημοτικές Παρατάξεις: Βασίλης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Σταθόπουλος

Δημοτικοί Σύμβουλοι: Κώστας Κρητικίδης, Μαργαρίτα Δημητρίου, Μιχάλης Γαβράς

Ένωση Συλλόγων Γονέων: Γιώργος Κρητικίδης, Ηλέκτρα Σωτηράκου και ως Πρόεδρος του 3ου Δημοτικού σχολείου

4ο Λύκειο: Αναστασία Τσιμπίδη-Ξινογαλά

Κάτοικοι: Ευτυχία Παναγιωτοπούλου-Μαστραποστόλη, Βαγγέλης Λάππας

Η συντονίστρια της επιτροπής

Ιωάννα Κουτσουρά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet