Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου: «Πάρκο κεραιών» η Αγ. Παρασκευή
Ποιότητα Ζωής

Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου: «Πάρκο κεραιών» η Αγ. Παρασκευή

Ότι κινδυνεύει να γίνει «πάρκο κεραιών» κινητής τηλεφωνίας η Αγία Παρασκευή καταγγέλλει η Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου, καθώς αναμένεται να εγκατασταθούν δύο κεραίες στην περιοχή του Κοντόπευκου.

Ως εκ τούτου η Επιτροπή καλεί σε συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου 2015, στη συμβολή των οδών Ολυμπίας και Θήρας, στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Πάρκο κεραιών» κινδυνεύει να γίνει τις προσεχείς ημέρες το Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα η ταράτσα του τριώροφου κτηρίου στη συμβολή των οδών Ολυμπίας & Θήρας όπου θα εγκατασταθούν, δύο(2) κεραίες, δύο(2) εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, η Επιτροπή Κατοίκων του Κοντόπευκου προσκαλεί όλους τους κατοίκους, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στις 11:00 π.μ. στη διασταύρωση των οδών Ολυμπίας και Θήρας, να εκδηλώσουν ειρηνικά την ανησυχία τους στην επικείμενη τοποθέτηση αυτών των κεραιών, πολύ κοντά στα σχολεία της περιοχής (4ο Νηπιαγωγείο, 4ο Δημ. Σχολείο, 3ο Γυμνάσιο, 3ο Λύκειο, Γυμνάσιο, Λύκειο &ΤΕΕ Κωφών και Βαρηκόων κ.λπ.).

Την ίδια ημέρα η Επιτροπή πραγματοποιεί συνέλευση γειτονιάς στον Τσακό με θέμα την κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στη γειτονιά του Τσακού. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Μακεδονίας.

Στις ανωτέρω κινητοποιήσεις της Επιτροπής για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας πρόκειται να συμμετάσχει και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet