Ξεκινά τον Απρίλιο η κατασκευή δικτύου αγωγών όμβριων στην Αγ. Παρασκευή
Ποιότητα Ζωής

Ξεκινά τον Απρίλιο η κατασκευή δικτύου αγωγών όμβριων στην Αγ. Παρασκευή

Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση έργου κατασκευής δικτύου αγωγών όμβριων υδάτων του Δήμου Αγίας Παρασκευής αρχικού προϋπολογισμού 4,3 εκατ. ευρώ μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της αναδόχου εταιρείας ΑΛΥΣΟΣ ΑΤΕ.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, εντός του επόμενου δεκαπενθήμερου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας προκειμένου να συζητηθεί ο προγραμματισμός των εργασιών.

Το εν λόγω έργο αφορά στην κατασκευή αγωγών όμβριων υδάτων στα Νότια Πευκάκια, στον Παράδεισο, στο Κοντόπευκο και στον Τσακό και συγκεκριμένα στις οδούς Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου, Υμηττού, Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Πλαταιών, Δραγατσανίου, Τσιμισκή, Δημοσθένους, Γούναρη, Πατρόκλου, Καραϊσκάκη, Μπουμπουλίνας και Μεγάλου Σπηλαίου (επισημαίνονται με κόκκινο χρώμα στις εικόνες). Πρόκειται για μελέτη που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής το 2011, επικαιροποιήθηκε το 2015 και δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής. Τμήμα της ίδιας μελέτης αποτελεί και η κατασκευή αγωγών όμβριων υδάτων στις οδούς Πεντέλης, Χίου και Ολυμπίας που υλοποιήθηκε το 2015 (επισημαίνονται με πορτοκαλί χρώμα).

Η έναρξη των εργασιών αναμένεται εντός του Απριλίου. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής πρόκειται να ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα και τις κυκλοφοριακές τροποποιήσεις, καθώς οι εργασίες προσωρινά θα προκαλούν όχληση λόγω της φύσης του έργου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet