«Προειδοποιούν» για την κεραία οι κάτοικοι του Κοντόπευκου
Ποιότητα Ζωής

«Προειδοποιούν» για την κεραία οι κάτοικοι του Κοντόπευκου

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των κατοίκων του Κοντόπευκου, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα διαλέξεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, με μοναδικό θέμα συζήτησης την εγκατάσταση παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κοντινή απόσταση από τα σχολεία και το κλειστό γυμναστήριο Κοντόπευκου.

Από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε επί του θέματος ο ειδικός συνεργάτης του δήμαρχου Μιχάλης Μπούργος.

Επίσης, στη συνάντηση παραβρέθηκαν και δυο δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης όπου και τοποθετήθηκαν επί του θέματος.

Εκ μέρους της επιτροπής κατοίκων μίλησε ο Παναγιώτης Τσώνης, πρώην διευθυντής 4ου Δημοτικού Σχολείου, όπου ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους για τις κινήσεις και συναντήσεις που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο θέμα. Τον συντονισμό της συζήτησης επιμελήθηκε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος.

Ομόφωνα ψηφίστηκε από την Επιτροπή να επιδοθεί προς την εταιρεία COSMOTE το ακόλουθο κείμενο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής:

Κύριοι,

Θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι ενημερωθήκαμε για την πρόθεση της COSMOTE – ΟΤΕ για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε τριώροφο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Ολυμπίας 26 & Θήρας 2 στην περιοχή Κοντόπευκο του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής.

Θεωρούμε ως απαράδεκτη την τοποθέτηση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την εταιρεία σας σε τόσο κοντινή απόσταση από τα σχολεία όπου φοιτούν τα παιδιά μας.

Σας δηλώνουμε υπευθύνως και εγγράφως ότι:

Α) Είμαστε αντίθετοι στην εγκατάσταση της κεραίας.

Β) Σας προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που λειτουργήσει η συγκεκριμένη κεραία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας όλοι οι παρακάτω υπογράφοντες κάτοικοι θα προχωρήσουμε σε διακοπή της χρήσης υπηρεσιών από την εταιρεία κινητής & σταθερής τηλεφωνίας COSMOTE – OΤΕ.

Τέλος, θέλουμε να σας ενημερώσουμε επίσης ότι είμαστε διατεθειμένοι να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία των παιδιών μας και του συνόλου των κατοίκων Κοντόπευκου.

Με εκτίμηση,

Οι Υπογράφοντες Κάτοικοι Κοντόπευκου
Aγία Παρασκευή 24/12/2014

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet