Δήμος: Δεύτερο μήνυμα για… συμμόρφωση στις εργοληπτικές εταιρείες
Ποιότητα Ζωής

Δήμος: Δεύτερο μήνυμα για… συμμόρφωση στις εργοληπτικές εταιρείες

Νέο μήνυμα στις εργοληπτικές εταιρείες που έχουν αναλάβει έργα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής στέλνει ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη, καθώς μιλά για «προκλητική συμπεριφορά» της ΔΕΔΔΗΕ αναφορικά με έργα στην οδό Ηπείρου και ζητεί σεβασμό στην πόλη, καθώς και την τήρηση των υποχρεώσεων από όλες τις εργοληπτικές εταιρείες.

Ο Δήμος διαμαρτύρεται για εναπόθεση οικοδομικών υλικών μπροστά από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό που βρίσκεται επί των οδών Ηπείρου και Γιαβάση και προτίθεται να προχωρήσει σε επιβολή προστίμων, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Ο Δήμος για τα έργα στην οδό Ηπείρου
Απαίτηση ο σεβασμός για την πόλη και τους κατοίκους της

Μετά από 15 μέρες εργασιών στην οδό Ηπείρου για την επαύξηση του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) από την εταιρεία ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε., η όχληση συνεχίζεται και η έλλειψη σεβασμού εκ μέρους της αναδόχου εταιρείας σε βάρος των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής είναι προκλητική. Παρά τις καθημερινές πιέσεις μας συνεχίζει να μην λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των περίοικων και αγνοεί τις συστάσεις μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι μία τομή στα πεζοδρόμια σε μήκος 350 μέτρων είναι λογικό να δημιουργεί πολλές αντιδράσεις, όμως μετά τις εκατοντάδες των παραπόνων των οποίων γίνεται αποδέκτης καθημερινά η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας έχει ξεπεραστεί κάθε όριο ανοχής μας. Η προκλητική συμπεριφορά, που μας οδηγεί για άλλη μία φορά να αντιδράσουμε έντονα, είναι η εναπόθεση οικοδομικών υλικών μπροστά από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό που βρίσκεται επί των οδών Ηπείρου και Γιαβάση. Με το έγγραφό μας με αρ. πρωτ. 39351/15-10-14 καλούμε το τμήμα Υγειονομικού και Περιβαλλοντικού Ελέγχου της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας να προβεί άμεσα σε υγειονομικό έλεγχο και ενημερώνουμε ότι στις 16-10-14 μετά από δική μας αυτοψία και επιμέτρηση θα επιβάλουμε τα πρόστιμα που αναλογούν στην παράνομη κατάληψη του πεζοδρομίου και του οδοστρώματος.

Λυπούμαστε που μέχρι σήμερα, παρά τις ενέργειές μας, δεν έχουν συμμορφωθεί όλοι οι Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας που εκτελούν εργασίες στον Δήμο μας, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια υπεράσπισης της πόλης και των κατοίκων της και στέλνουμε με σαφήνεια το μήνυμα της νομιμότητας, του σεβασμού και της τήρησης των υποχρεώσεων σε όλες τις εργοληπτικές εταιρείες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet