Σε επισκευή πεζοδρομίων της Αγ. Ιωάννου θα προχωρήσει ο Δήμος
Ποιότητα Ζωής

Σε επισκευή πεζοδρομίων της Αγ. Ιωάννου θα προχωρήσει ο Δήμος

Στην επισκευή των πεζοδρομίων της οδού Αγίου Ιωάννου από την πλατεία του Αϊ-Γιάννη μέχρι την οδό Γραβιάς αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, καθώς ενέταξε την ανωτέρω περιοχή σε σύμβαση η οποία έχει υπόλοιπο ανεκτέλεστου έργου, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Με βασικό μέλημα της νέας δημοτικής αρχής τη βαδισιμότητα των πεζοδρομίων και σε συνεργασία με τον προϊστάμενο του Τμήματος Υποδομών κ. Αργ. Μαυρομαρά, κρίθηκε ως απολύτως αναγκαίο να εντάξουμε στη σύμβαση με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2013», η οποία είχε υπόλοιπο ανεκτέλεστου έργου της τάξεως του 50% και χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ (Κ.Α. 30.7333.15 έτους 2014), την επισκευή των πεζοδρομίων της οδού Αγίου Ιωάννου από την πλατεία του Αϊ-Γιάννη μέχρι την οδό Γραβιάς.

Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και μολονότι το υπόλοιπο του αντικειμένου της σύμβασης για το έτος 2014 είναι περίπου της τάξεως των 50.000 ευρώ, θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια ανάλογα προβλήματα που εντοπίζονται και σε άλλα καίρια σημεία της πόλης μας.

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών                                                Ο Δήμαρχος

Ελισάβετ Πετσατώδη                                                      Γιάννης Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet