ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: «Εγκληματική αμέλεια Β. Ζορμπά»
Ποιότητα Ζωής

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: «Εγκληματική αμέλεια Β. Ζορμπά»

Η παράταξη ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Αλεξίου, καταφέρεται εναντίον του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά σχετικά με την μετατροπή της οδού Αγίου Ιωάννου πάλι σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, χωρίς την κατάλληλη, από τον Δήμο, προετοιμασία, σήμανση, ενημέρωση και πρόνοια, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Το δημοτικό σχήμα «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή» εκφράζει απερίφραστα την οργή και την αγανάκτησή του για την εγκληματική αμέλεια και ασύλληπτη ανευθυνότητα του δημάρχου Β. Ζορμπά να μετατρέψει την οδό Αγίου Ιωάννου ξανά σε διπλής κατεύθυνσης, χωρίς καμιά προετοιμασία, σήμανση, ενημέρωση και πρόνοια, νωρίς το πρωί της Κυριακής, 11/5/2014, με αποτέλεσμα τρία σοβαρά τροχαία ατυχήματα στις πρώτες 10 ώρες λειτουργίας του δρόμου ως διπλής κατεύθυνσης.

Η μόνη «πρόνοια» που έλαβε η δημοτική αρχή για να ενημερωθεί ο κόσμος γι΄ αυτήν τη βασικότατη κυκλοφοριακή αλλαγή ήταν οι προχειρότατες, δυσανάγνωστες και γεμάτες λάθη ανακοινώσεις σε κόλλες Α4, που ενημέρωναν τους πολίτες να πάρουν τα αυτοκίνητά τους από την Αγίου Ιωάννου μετά τις 17:00 του Σαββάτου, χωρίς καν να αναγράφουν την ημέρα και ώρα που θα ξαναγίνει η Αγίου Ιωάννου διπλής κατεύθυνσης! Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, ότι νωρίς το πρωί της Κυριακής, και αφού είχε ήδη τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο, πολλά από τα σήματα του ρεύματος προς τη Μεσογείων εξακολουθούσαν να έχουν προστατευτικό κάλυμμα! Αποτέλεσμα: Τρία τροχαία ατυχήματα, στο ένα από τα οποία μάλιστα η διερχόμενη οδηγός υπέστη σοκ, αφού, εισερχόμενη στην Αγίου Ιωάννου από κάθετη οδό, χτυπήθηκε από διερχόμενο επί της Αγίου Ιωάννου αυτοκίνητο, χωρίς καν να το αντιληφθεί, αφού έλεγξε μόνο το ρεύμα ανόδου, δεδομένου ότι δεν είχε ενημερωθεί για την αλλαγή.

Ακόμα περισσότερο μας εξοργίζει το περίσσιο θράσος ανθρώπων που πρόσκεινται στην παράταξη Ζορμπά, οι οποίοι το τελευταίο 24ωρο, τοποθετούμενοι απί του ζητήματος στα τοπικά ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δε διστάζουν να ισχυριστούν ότι η δημοτική αρχή είχε λάβει τα κατάλληλα μέτρα και την ευθύνη για τα αλλεπάλληλα τροχαία έχει ο ίδιος ο κόσμος!!

Μετά τα εγκλήματα των διοικήσεων Γιαννακόπουλου και Ζορμπά στο θέμα Αγίου Ιωάννου, που την έχτισαν και την ξαναγκρέμισαν τρεις φορές, προκαλώντας αφάνταστη ταλαιπωρία στους κατοίκους, η οποία κράτησε περισσότερα από 7 (!!!) χρόνια, κάνοντας το καλύτερο δώρο στους εργολάβους και στα ιδιωτικά συμφέροντα τα οποία εξυπηρετούν, αφού οι διαδοχικές υπερκοστολογήσεις και αναθεωρήσεις του προϋπολογισμού του έργου σήμαιναν περισσότερα έσοδα για αυτούς, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παραβούν παγιωμένη αρχή στα δημόσια έργα και να μην ορίσουν καν ποινή (penalty) για κάθε ημέρα καθυστέρησης παράδοσης του έργου με υπαιτιότητα του εργολάβου, μετά την απίστευτη υποκρισία του Δημάρχου να ξηλώσει όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αγίας Παρασκευής παραμονές εκλογών για να ξαναφτιάξει τα πεζοδρόμια, προσπαθώντας να μας πείσει ότι αφήνει έργο πίσω του, έρχεται τώρα σαν κεράσακι στην τούρτα αυτό το περιστατικό, το οποίο θέτει ευθέως σε κίνδυνο την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και αγγίζει τα όρια της ποινικής ευθύνης.

Καλούμε όλο τον λαό της Αγίας Παρασκευής να γυρίσει την πλάτη στις αντιλαϊκές, αδίστακτες και άκρως επικίνδυνες πολιτικές του Δημάρχου Ζορμπά και του συνοδοιπόρου του Γιαννακόπουλου και να τους πετάξει άμεσα έξω από τη διοίκηση του Δήμου, αυτούς και όλους τους υπόλοιπους που ενστερνίζονται και εφαρμόζουν τις απάνθρωπες πολιτικές Κυβέρνησης, Κεφαλαίου, Ε.Ε. και ΔΝΤ.

Δημοτική Παρέμβαση «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet