1 εκατ. ευρώ για τη διάνοιξη οδών στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

1 εκατ. ευρώ για τη διάνοιξη οδών στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής

Εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για την κατασκευή του έργου «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Πευκάκια Αγίας Παρασκευής» συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων και στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας έτους 2017 και είναι έτοιμο για δημοπράτηση.

Το θέμα παρουσίασε στο Συμβούλιο ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος. Στη συνέχεια μίλησε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, που παρακολούθησε τη συζήτηση μαζί με την αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Ελισάβετ Πετσατώδη, για να υποστηρίξουν το θέμα, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του έργου, καθώς οι συγκεκριμένοι οδοί της περιοχής Πευκακίων αποτελούν μέρος του βασικού οδικού δικτύου του Δήμου, και ευχαρίστησε την περιφερειακή Αρχή για τη χρηματοδότηση.

Το έργο, το οποίο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του, περιλαμβάνει τη διάνοιξη (πλήρη ή τμημάτων) των οδών Πην. Δέλτα, Καλομοίρη, Καρκαβίτσα, Νηρηίδων, Βικέλα, Πορφύρα, Λ. Ακρίτα, Αγ. Αναργύρων, Πυθαγόρα, Πολυμνίας, Εθν. Μακαρίου, Μήλου, Βερενίκης, Στρ. Μυριβήλη, Τρικούπη, Φιλιατρών, Υμηττού, Περσεφόνης, Ασπασίας, Θεσσαλονίκης και Φειδιππίδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet