Ο οδοφωτισμός στο επίκεντρο συνάντησης ΣΒΑΠ – Δήμου Αγ. Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

Ο οδοφωτισμός στο επίκεντρο συνάντησης ΣΒΑΠ – Δήμου Αγ. Παρασκευής

Τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο επισκέφτηκαν σήμερα, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, εκ μέρους του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων-ΣΒΑΠ (πρώην 21 ΟΤΑ), ο πρόεδρος Γιώργος Κουράσης, τ. δήμαρχος Χαλανδρίου και ο γραμματέας Παύλος Καμάρας, πρ. δήμαρχος Πεύκης.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο τη συνεργασία Συνδέσμου και Δήμου Αγίας Παρασκευής για την εφαρμογή προγραμμάτων ποιοτικής αναβάθμισης του δημοτικού οδοφωτισμού με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και τη διερεύνηση τρόπων χρηματοδότησής τους.

Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, όπως ενημερώνει η δημοτική Αρχή, η καταγραφή του δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του ποιοτικού και ενεργειακού εκσυγχρονισμού του.

Στη συνάντηση μετείχαν, εκτός των ανωτέρω, οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής Ελ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρης, αντίστοιχα, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Στεφ. Κασαπίδης και οι συνεργάτες του Συνδέσμου Γ. Γιάνναρος και Λ. Ψυχόπαιδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet