Βράβευση Δήμου Αγίας Παρασκευής για το Κινητό Πράσινο Σημείο
Ποιότητα Ζωής

Βράβευση Δήμου Αγίας Παρασκευής για το Κινητό Πράσινο Σημείο

O Δήμος Αγίας Παρασκευής βραβεύτηκε για το Κινητό Πράσινο Σημείο του στα «Best City Awards», τα οποία επιβραβεύουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις πόλεις και στα οποία συμμετέχουν δήμοι από όλη την Ελλάδα.

Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, απονεμήθηκε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής το silver βραβείο στην κατηγορία «Ανακύκλωση και Επαναχρησιμοποίηση» για την καινοτόμο δράση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Κινητό Πράσινο Σημείο. Το Κινητό Πράσινο Σημείο είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Δήμου, το οποίο επισκέπτεται κεντρικά σημεία της πόλης και συλλέγει υλικά προς ανακύκλωση ή επαναχρησιμοποίηση.

Αργυρό βραβείο για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Αργυρό βραβείο για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Στην τελετή απονομής, που παραβρέθηκαν δήμαρχοι απ΄ όλη την Ελλάδα, αυτοδιοικητικά στελέχη, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, συμμετείχαν, από πλευράς του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Σιδέρης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Στ. Παναγόπουλος, η προϊσταμένη του Τμήματος Καθαριότητας Κ. Καπετανάκη και οι εργαζόμενοι Μ. Χάλαρης και Ν. Τζιντάνος.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος δίνει συγχαρητήρια σε όλους στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος που «δίνουν τη καθημερινή μάχη για μια καθαρή, φιλική και βιώσιμη Αγία Παρασκευή».

Με σύνθημα «Συμμετέχουμε όλοι» και κεντρικό μήνυμα «Τα απορρίμματα δεν είναι σκουπίδια» ο Δήμος καλεί όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να υιοθετήσουν τη δράση που καταγράφει το ποιοτικό της αποτύπωμα στην καθημερινότητα της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet