Σε εφαρμογή το πλάνο δράσης για την Καθαριότητα Δήμου Αγ. Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

Σε εφαρμογή το πλάνο δράσης για την Καθαριότητα Δήμου Αγ. Παρασκευής

Τέσσερα θέματα της Υπηρεσίας Καθαριότητας εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, κατά τη συνεδρίαση που διεξήχθη την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.

Όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ιωάννης Σιδέρης, τα θέματα εγκρίθηκαν βάσει του Πλάνου Δράσης 2017 που σταδιακά υλοποιεί η διοίκηση του Δήμου.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η αγορά ακινήτου με τη διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την εγκατάσταση σύγχρονου αμαξοστασίου και Πράσινου Σημείου για υλικά προς ανακύκλωση ή επαναχρησιμοποίηση. Παράλληλα, ξεκινάει η διαδικασία ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια τριών νέων οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων συμπίεσης απορριμμάτων, τα οποία θα εγκατασταθούν σε επιβαρυμένα σημεία της πόλης, και ενός σαρώθρου για την ενίσχυση του οδοκαθαρισμού. Τέλος, εγκρίθηκε η προμήθεια νέων πράσινων κάδων προς αντικατάσταση παλαιών.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα ικανοποίησης ζητώντας την αξιολόγηση των δημοτών, προκειμένου να αποτιμηθεί η υφιστάμενη κατάσταση και να εντοπιστούν σημεία βελτίωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην έρευνα μπορούν να επισκεφθούν στον σχετικό σύνδεσμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet