Προχωρούν οι ρυμοτομήσεις – διανοίξεις πρασιών στο Κοντόπευκο
Ποιότητα Ζωής

Προχωρούν οι ρυμοτομήσεις – διανοίξεις πρασιών στο Κοντόπευκο

Προχωρούν οι ρυμοτομήσεις – διανοίξεις πρασιών σε όλους τους δρόμους της Βιοκλιματικής Ανάπλασης Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής.

Μετά τις ρυμοτομήσεις στην οδό Κύπρου ολοκληρώθηκαν αυτές στην οδό Παπαρηγοπούλου και σύντομα θα συμβεί το ίδιο στις οδούς Δερβενακίων, Δωριέων και Ολυμπίας, σύμφωνα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «με τις δεσμεύσεις και το χρονοδιάγραμμα της δημοτικής Αρχής και με συστηματική και επίμονη δουλειά των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου».

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υπενθυμίζει ότι η καθυστέρηση που υπήρχε στην υλοποίησή των ρυμοτομήσεων απειλούσε να ακυρώσει το έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του, «η δημοτική Αρχή με αφετηρία τη συνάντηση, την επομένη ακριβώς της ανάληψης των καθηκόντων της (Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014), του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου με τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής εταιρείας του έργου, παρουσία της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισ. Πετσατώδη, και στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών, υπήρξε κατηγορηματική και αποφασισμένη για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος και διασφάλιση της υλοποίησης του έργου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet