Συνεχίζονται τα εργαστήρια Συμμετοχικού Σχεδιασμού σχολικού προαυλίου
Ποιότητα Ζωής

Συνεχίζονται τα εργαστήρια Συμμετοχικού Σχεδιασμού σχολικού προαυλίου

Με δύο εργαστήρια συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 οι δράσεις Συμμετοχικού Σχεδιασμού, που υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, για την ανάπλαση του προαυλίου του 7ου Δημοτικού Σχολείου και του 13ου Νηπιαγωγείου καθώς και του τμήματος της οδού Αρτέμωνος ανάμεσα στο 7ο Δημοτικό και το 4ο Γυμνάσιο.

Το πρωί οι μαθητές των Α, Β, και Γ τάξεων του 7ου Δημοτικού με την καθοδήγηση μηχανικών, γεωπόνων και εκπαιδευτικών του σχολείου ζωγράφισαν τις ιδέες τους για τον χώρο. Είχαν προηγηθεί αντίστοιχα δημιουργικά εργαστήρια με τους μαθητές των Δ, Ε και ΣΤ τάξεων του Δημοτικού στις 19 Ιανουαρίου 2016 και με τα μικρά παιδιά του 13ου Νηπιαγωγείου στις 22 Ιανουαρίου 2016.

Το βράδυ της ίδιας μέρας (25/1) ακολούθησε το 1ο εργαστήριο με γονείς του 7ου Δημοτικού και του 13ου Νηπιαγωγείου. Οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη και Παιδείας & Πολιτισμού Πάνος Γκόνης, που εισηγήθηκαν και συντονίζουν τη δράση, και οι  επιστήμονες υποστήριξης ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες γονείς για την πορεία και τα βήματα ολοκλήρωσης του έργου. Οι γονείς στη συνέχεια, μέσα από μια καλά οργανωμένη υποστηρικτική διαδικασία, είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και να αποτυπώσουν πάνω στα σχεδιαγράμματα τις παρατηρήσεις τους, τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet