ΓΣΑΠ: Εγκληματικά αναξιοποίητοι οι αθλητικοί χώροι στην Αγ. Παρασκευή – Κατά τ’ άλλα ψάχνουμε προπονητήριο!
Αγία Παρασκευή

ΓΣΑΠ: Εγκληματικά αναξιοποίητοι οι αθλητικοί χώροι στην Αγ. Παρασκευή – Κατά τ’ άλλα ψάχνουμε προπονητήριο!

«Με πλήρη αποτυχία έληξε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 08/12/21 που είχε ως θέμα την πρόταση του δημάρχου για δημιουργία προπονητηρίου τύπου “φούσκας” στον… αύλειο χώρο του 3ου Λύκειου» σημειώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, σχολιάζοντας την πρόσφατη προσπάθεια της διοίκησης του Δήμου να δημιουργήσει τον προαναφερόμενο κλειστό αθλητικό χώρο.

«Με μη επαρκώς αιτιολογημένη πρόταση, με αντίθετες όλες τις δημοτικές παρατάξεις (άλλοι επί της διαδικασίας και άλλοι επί της ουσίας), με απόντες τους φορείς της σχολικής κοινότητας (δεν είχαν προσκληθεί;) και μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα, η πρόταση απορρίφθηκε» σημειώνει ο ΓΣΑΠ.

Όσο για τη θέση του επί του συγκεκριμένου θέματος, όπως την εξέφρασε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο γ. γραμματέας Γιώργος Καράμπελας, παραμένει σταθερή στο ψήφισμα της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της 31ης Οκτωβρίου 2021: Το προπονητήριο να γίνει τώρα στους αθλητικούς χώρους που διαθέτει η πόλη (Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης και Πευκάκια) «και οι οποίοι μένουν εγκληματικά αναξιοποίητοι για δεκαετίες», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΓΣΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet