Γ. Σταθόπουλος: Τοξική η δημοτική αρχή Ζορμπά
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Τοξική η δημοτική αρχή Ζορμπά

Οξύτατη επίθεση και δριμεία κριτική κατά της δημοτικής αρχής Ζορμπά στην Αγία Παρασκευή εξαπέλυσε ο τέως δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Σταθόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο κ. Σταθόπουλος τόνισε ότι «ο δήμαρχος από την αρχή της θητείας του αναλώνεται στο να κατηγορεί τους πάντες βγάζοντας μία τοξικότητα έναντι όλων». «Με τον κ. Ζορμπά δεν είναι καθόλου εύκολη η συζήτηση», υπογράμμισε ο Γ. Σταθόπουλος, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως «θα έπρεπε ο δήμαρχος να σέβεται τους προκατόχους του και να μην απαξιώνει συστηματικά το Δημοτικό Συμβούλιο»

Ο ίδιος «σηκώνοντας το γάντι» στα όσα είχε δηλώσει στην εκπομπή ο κ. Ζορμπάς ότι δεν έβαλε ούτε ένα τούβλο σε κάποιο έργο, απάντησε πως έβαλε πολλά τούβλα, σε αντίθεση με τον νυν δήμαρχο που παρουσιάζει ως δικά του όλα τα έργα που ξεκίνησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε επιγραμματικά στην ανέγερση του νέου δημαρχείου, στην ανάπλαση της Βίλας Ιόλα, στην ανακατασκευή του κολυμβητηρίου και την ανάπλαση της Αγίου Ιωάννη, ενώ παράλληλα έριξε βέλη κατά της δημοτικής αρχής για την διαχείριση της καθαριότητας.

«Δυστυχώς έχουμε μία τραγική αποτυχία στην καθαριότητα της πόλης. Νομίζω πως έχουμε μείνει πίσω και ήταν μια χαμένη τετραετία για την Αγία Παρασκευή. Είμαστε ένας παραμελημένος Δήμος», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Γιάννη Σταθόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet