Έκτακτη Γ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ για τις αλλαγές που θα φέρει το ΣΒΑΚ στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής
Επιχειρήσεις – Αγορά

Έκτακτη Γ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ για τις αλλαγές που θα φέρει το ΣΒΑΚ στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τα μέλη της η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) προκειμένου να συζητήσουν τις κυκλοφοριακές αλλαγές που προβλέπονται στο προσχέδιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Στην πρόσκληση που εξέδωσε η ΕΝΕΒΑΠ αναφέρει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με το προσχέδιο του ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) οι εμπορικοί δρόμοι της Αγίας Παρασκευής είναι αυτοί που δέχονται τις περισσότερες αλλαγές.

Η Αγίου Ιωάννου, η Αγίας Τριάδος, η Πελοποννήσου, η Μακεδονίας, γίνονται μονόδρομοι και η οδός Ελπίδος γίνεται πεζόδρομος. Σε συνάντηση που έγινε για την Αγία Τριάδος όλοι οι συνάδελφοι που δραστηριοποιούνται εκεί εξέφρασαν ότι είναι αρνητικοί σε μονοδρόμηση. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εδώ και πολλά χρόνια δεν κάνει τίποτα από αυτά που ζητάμε ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις της πόλης (Δημοτική Συγκοινωνία, ελεγχόμενη στάθμευση κ.λπ.), αντιθέτως προσπαθεί να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές χωρίς ακόμη να έχει κάνει τα αυτονόητα σε μια πόλη που συνεχώς ο πληθυσμός της αυξάνεται.

Σας καλούμε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 15:30 στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, να συζητήσουμε τις συγκεκριμένες κυκλοφοριακές αλλαγές, να ανταλλάξουμε απόψεις και να αποφασίσουμε αν αυτές οι αλλαγές είναι προς το συμφέρον μας και να καταθέσουμε και τις δικές μας προτάσεις. Η παρουσία όλων ας είναι σημαντική ώστε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον των καταστημάτων μας».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet