«Αgora delivery» για τις επιχειρήσεις στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Αgora delivery» για τις επιχειρήσεις στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Κατά τη διάρκεια του lockdown αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες των επιχειρηματιών λιανικής, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διαπίστωσε μεγάλο κενό στην ψηφιακή πρόσβαση των επιχειρήσεων στους καταναλωτές, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενήργησε άμεσα και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής (από τους πρώτους Δήμους) συμμετέχει στην δράση στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης, σε αυτή την ενίσχυση ψηφιακού μετασχηματισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ενδιαφέρθηκε από την αρχή για την συμμετοχή του Δήμου στη δράση, κατόπιν πρόσκλησης από τον περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη και λόγω της στενής συνεργασίας Δήμου Αγίας Παρασκευής & Περιφέρειας Αττικής, επισημαίνει η διοίκηση.

H Περιφέρεια Αττικής, με στόχο να ανταπεξέλθει άμεσα στην πολύ μεγάλη ανάγκη για e-shop που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και οι αλματώδεις εξελίξεις της τεχνολογίας, που αφήνει συχνά πίσω παραδοσιακές επιχειρήσεις, προχώρησε σε άμεσες δράσεις στήριξης παρέχοντας εντελώς δωρεάν και για όλο το 2021 την πλατφόρμα «agora delivery», αναφέρει η δημοτική αρχή.

Λίγα λόγια για την πλατφόρμα «agora delivery» από τη διοίκηση του Δήμου

Όπως ήδη παρουσιάστηκε σε ειδική τηλεδιάσκεψη είναι ένα πολύ σημαντικό έργο καινοτομίας και σπουδαιότητας για τη στήριξη των επιχειρήσεων μέσω της δωρεάν παροχής ψηφιακών καταστημάτων για την ψηφιακή λειτουργία τους και σε συνθήκες πανδημίας. Αποτελείται από μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά για τους καταναλωτές και μια πλατφόρμα e-commerce για τον έμπορο για ολοκληρωμένη παροχή ηλεκτρονικού καταστήματος άμεσα και εντελώς δωρεάν. Στην εφαρμογή παρέχεται η δυνατότητα για delivery ή και για παραγγελία με click away, με πληρωμή με μετρητά ή με τραπεζικές κάρτες, ενώ οι επιχειρήσεις που εγγράφονται δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος ή προμήθειες επί της παραγγελίας.

Εκτός από την εστίαση, η εφαρμογή περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες της λιανικής αλλά και υπηρεσίες.

Για τον σκοπό αυτόν, έχει προγραμματιστεί διαδικτυακή συνάντηση για ενημέρωση των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης, με την ΕΝΕΒΑΠ και τον υπεύθυνο του προγράμματος εκ μέρους του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τον αντιδήμαρχο Νεολαίας, κ. Νίκο Ζόμπολα.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπαίνουν στο: https://agora.delivery/ και κάνουν την εγγραφή τους.

Η εφαρμογή για τους καταναλωτές από όπου μπορούν να κάνουν τις αγορές τους είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και android στα παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet