Γ. Σταθόπουλος: «Έχει πέσει χαμηλά το επίπεδο του Β. Ζορμπά»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Γ. Σταθόπουλος: «Έχει πέσει χαμηλά το επίπεδο του Β. Ζορμπά»

Λόγω του χιονιού και του ψύχους παρατάθηκε η παραμονή επιχειρηματία με παιχνίδια στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, απαντά ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Σταθόπουλος σε ανακοίνωση του τ. δημάρχου Βασίλη Ζορμπά (δημοσίευμα Β. Ζορμπάς: «Αυθαιρετεί και παρανομεί ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής»).

Παράλληλα, στην απάντηση του δημάρχου επισημαίνεται ότι ο επιχειρηματίας, ο οποίος έχει πληρώσει τον Δήμο για τη χρήση του χώρου, αιτήθηκε την παραμονή του λόγω του χιονιού και τούτο ήταν επιθυμία και των καταστηματαρχών της κεντρικής πλατείας.

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Σταθόπουλου:

Το επίπεδο του Β. Ζορμπά

Το επίπεδο της αντιπολίτευσης του Β. Ζορμπά προς τη σημερινή δημοτική αρχή έχει πέσει τόσο χαμηλά που ειλικρινά αναρωτιόμαστε τι άλλο θα κάνει.

Διευκρινίζουμε: Παραχωρήθηκε από τον Δήμο έναντι χρηματικής αμοιβής (που πληρώθηκε) μέρος του χώρου του διαδρόμου της κεντρικής πλατείας σε επιχείρηση με «παιχνίδια», κάτι που μας ζήτησαν και οι επιχειρήσεις της περιοχής για να τονώσουμε την εμπορική κίνηση τις μέρες των εορτών, αλλά κυρίως για να διευκολύνουμε γονείς και παιδιά της Αγίας Παρασκευής.

Λόγω του χιονιού και του μεγάλου ψύχους που διήρκεσε αρκετές μέρες ο επιχειρηματίας αιτήθηκε την παραμονή του στον χώρο για μερικές μέρες επιπλέον, κάτι που του επετράπη, μετά μάλιστα από την ιδιαίτερη επιθυμία των καταστημάτων της κεντρικής πλατείας. Με αυτό, λοιπόν, το θέμα ασχολείται και μας κατηγορεί ο πρώην δήμαρχος Β. Ζορμπάς που απέτυχε να φέρει στον Δήμο το αντάλλαγμα που είχε υπογράψει ο ίδιος με την αντίστοιχη επιχείρηση πέρυσι επί των ημερών του.

Οι πολίτες μπορούν τώρα να κρίνουν.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιωάννης Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet