Διαμαρτυρία Φ. Αλεξόπουλου για την ημερίδα για την τοπική αγορά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Διαμαρτυρία Φ. Αλεξόπουλου για την ημερίδα για την τοπική αγορά

Για τη μη κλήση εκπροσώπων του Ινστιτούτου Καταναλωτών Βορείου Τομέα Αττικής στην ημερίδα-συζήτηση που προγραμματίζει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΕΝΕΒΑΠ (Εκδήλωση – συζήτηση για τη στήριξη της τοπικής αγοράς) εγκαλεί τη δημοτική Αρχή ο τέως δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος του ΙΝ.ΚΑ. Φώτης Αλεξόπουλος, με την εξής ανακοίνωση:

Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής
Κ. Ιωάννη Σταθόπουλο Αγία Παρασκευή 1/12/2015

ΘΕΜΑ: Συζήτηση για στήριξης τοπικής αγοράς Δήμου Αγίας Παρασκευής ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών

Κ. Δήμαρχε

Σας μεταφέρουμε την αγανάκτηση μας για την απόφαση της δημοτικής Αρχής του Δήμου Αγίας Παρασκευής να μην καλέσει εκπρόσωπους του Ινστιτούτου Καταναλωτών Βόρειου Τομέα Αττικής, με έδρα την Αγία Παρασκευή, ώστε να τοποθετηθούν στην ημερίδα – συζήτηση που διοργανώνει ο Δήμος για την στήριξη της τοπικής αγοράς ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών την 7/12/2015.

Θεωρούσαμε, ακούγοντας τις προεκλογικές σας ομιλίες, ότι τα κινήματα πολιτών θα ενισχυθούν και θα έχουν θεσμικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά δυστυχώς, από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης του Δήμου από τη δημοτική σας παράταξη, τα κινήματα πολιτών τα αφήσατε στο περιθώριο.

Αποκορύφωμα αποτελεί το γεγονός της «απουσία” μας από την συζήτηση της 7ης Δεκεμβρίου για τη στήριξη της τοπικής αγοράς από τους ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ… που βγάζει «μάτι».

Τέλος, κ. δήμαρχε, εμείς ως ενεργοί πολίτες, με τον όρο καταναλωτές, μπορεί να μην συμμετέχουμε στη συζήτηση για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, αλλά καλούμε τους καταναλωτές να στηρίξουν την Πόλη μας και αυτές τις γιορτές.

Με εκτίμηση
Για το ΙΝ.ΚΑ. Αγίας Παρασκευής
Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Πρ. δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet