Ξεκίνησαν τα μαθήματα Επιχειρηματικότητας Δήμου Αγ. Παρασκευής
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Επιχειρηματικότητας Δήμου Αγ. Παρασκευής

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, η πρώτη από τις πέντε εκπαιδευτικές συναντήσεις των μαθημάτων επιχειρηματικότητας, τα οποία διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει και των δράσεων που υλοποιεί με στόχο τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης.

Στα  μαθήματα, που παρέχονται δωρεάν από εθελοντές ειδικούς, συμμετέχουν 33 εν ενεργεία ή υποψήφιοι επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενοι που επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε στο πρόγραμμα ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα μέτρα και τις πολιτικές της δημοτικής Αρχής για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές εισηγητές/εκπαιδευτές των μαθημάτων, οικονομολόγους, συμβούλους Επιχειρηματικότητας, Εμμ. Μαρκάκη και Γ. Ρουμελιώτη.

Η συνάντηση υπήρξε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθώς το πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίζεται σε ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet