Παραιτήθηκε από τη θέση του ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ
Επιχειρήσεις – Αγορά

Παραιτήθηκε από τη θέση του ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ

Την παραίτησή του από την προεδρία του ΕΝΕΒΑΠ (Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής), ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Βασίλης Τσαγκάρης.

Ο κ. Τσαγκάρης, όπως είχε ενημερώσει μέσω ανακοίνωσής του, «στοχοποιήθηκε» πρόσφατα από μέρος επαγγελματιών της περιοχής, αν και στην ανάρτησή του επικαλείται προσωπικούς λόγους για την παραίτησή του.

Ειδικότερα, ο κ. Τσαγκάρης αναφέρει:

Δυστυχώς, μετά από κάτι περισσότερο από 5 χρόνια, παραιτήθηκα από τη θέση του Προέδρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενεβαπ – Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής για προσωπικούς λόγους.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους που με στηρίξανε, όλα τα Διοικητικα Συμβούλια και τις Ελεγκτικές Επιτροπές που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί τους.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου κ. Στέργιο Ανυφαντή και θεωρώ ότι παρά τις διαφορές μας βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι στην αγορά της Αγίας Παρασκευής.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας κ. Γιώργο Καββαθά για τη στήριξή του τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στο πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προέδρους των Τοπικών Πολιτιστικών και Εθνικοτοπικών Συλλόγων που σε συνεργασία μπορέσαμε να βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι στον πολιτισμό της πόλης μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τις Δημοτικές Αρχές, τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους και ιδίως τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και τον νυν Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.

Ένας ωραίος κύκλος, δημιουργικός, με αρκετές ανησυχίες και πολύ τρέξιμο, έκλεισε. Καλή συνέχεια σε όλους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet