Σε στήριξη της τοπικής αγοράς στην Αγία Παρασκευή καλεί τους δημότες ο Γ. Μυλωνάκης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Σε στήριξη της τοπικής αγοράς στην Αγία Παρασκευή καλεί τους δημότες ο Γ. Μυλωνάκης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, καλεί τους δημότες την «επόμενη μέρα» της πανδημίας να στηρίξουν την τοπική οικονομία.

Ειδικότερα, ο κ. Μυλωνάκης κάνει λόγο για μια πανδημία η οποία «αποτυπώνεται ανεξίτηλα εκτός από την κοινωνία και στην οικονομία, με την εικόνα κλειστών καταστημάτων, πολλά από τα οποία δεν θα βγάλουν ποτέ το λουκέτο, να είναι χαρακτηριστική και στην Αγία Παρασκευή».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μυλωνάκης καλεί τους δημότες Αγίας Παρασκευής να συμμετέχουν στην προσπάθεια επανεκκίνησης των επιχειρήσεων, προσθέτοντας ωστόσο ότι η στήριξη των τοπικών καταστηματαρχών θα πρέπει να υλοποιηθεί «τηρώντας με αυστηρή ευλάβεια τα μέτρα που υποδεικνύουν οι αρμόδιες αρχές για την προστασία από τον κορωνοϊό».

«Αφού ακολουθήσαμε επιτυχημένα την πρόσκληση Μένουμε σπίτι, ήρθε η ώρα να κερδίσουμε ακόμη ένα στοίχημα: Να μείνουμε στην τοπική αγορά μας, στηρίζοντας τα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής, δηλαδή τους συμπολίτες μας. Ας αρχίσουμε να κυκλοφορούμε στην πόλη μας, να περπατάμε στους εμπορικούς δρόμους της, να επισκεπτόμαστε τα καταστήματά της. Μας έχουν ανάγκη, για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και τους έχουμε ανάγκη για να διατηρήσουμε όλοι μαζί την πόλη μας «ζωντανή» και δραστήρια», σημειώνει , χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet