Μπαίνουν κανόνες στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στην Αγ. Παρασκευή
Επιχειρήσεις – Αγορά

Μπαίνουν κανόνες στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στην Αγ. Παρασκευή

Το πανηγύρι το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Προφήτη Ηλία στις 19 & 20 Ιουλίου, παραμονή και ανήμερα της εορτής, στους δρόμους γύρω από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην περιοχή Τσακός Αγίας Παρασκευής, έχει μια πολύχρονη ιστορία.

Προσπάθεια της δημοτικής Αρχής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της, είναι από φέτος να τεθούν συγκεκριμένοι όροι διοργάνωσης, προκειμένου η όχληση των περιοίκων να είναι η μικρότερη δυνατή. Κρίσιμος επίσης παράγοντας είναι η ασφάλεια στη προσέλευση των προσκυνητών, όπως και η καλύτερη κατά το δυνατόν διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων στους παρακείμενους δρόμους.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω, αποφασίζεται η τοποθέτηση των πάγκων των μικροπωλητών που θα πάρουν μέρος στο πανηγύρι να τοποθετηθούν κατά μήκος της οδού Ρούμελης, από τη συμβολή της με την οδό Προφ. Ηλία, εκτός από τις εισόδους στον Ναό.

Επίσης, ο Δήμος ενημερώνει ότι δεν θα επιτραπεί κατάληψη οδοστρώματος από πάγκους μικροπωλητών σε κανένα άλλο σημείο εκτός των προαναφερόμενων, με την επισήμανση ότι η οδός Ναυπακτίας δεν θα καταληφθεί σε κανένα σημείο, ώστε να εξυπηρετείται η κίνηση των οχημάτων. Τα ανωτέρω θα επιτηρούνται από την Τροχαία & το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, καθώς και από δημοτικούς υπαλλήλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet